Dun aksam yetka bu eklentinin onaylanması ilginc. Bu eklenti kullanılması yasak kullananların panelleri sifirlanabilir felan dedi, sıfırlanacak dedi yada yasak kullanmayın dedi demiyorum yetkili ben değilim de dedi zaten ama bi sonuca varılmadı konu kilitlendi ve silinmişlere taşındı 2 gun sonra eklentiyi kullanan paneller sıfırlanmaya başlarsa bence haksız csd olacak eklenti indirmeye de hayla acık durumda yasak mı değil mi bisey söylermisiniz ping fps yonunden cok faydalı bir eklenti...
@Taha Demirbaş @PaZee @Yek'-ta [@Bilinmeyen Etiket]
Ticrate Fps Cracker Konusu Sonuca Ulasmadı...
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 2368
- Clan İsmi: -
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
yektanın dediği gibi +10 20 tl fazla verin kurar dedi bu eklenti performans gücünü kırıyor falan dedi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Ama suan sadece normal user o yuzden yetkili birinden kesin bisey ogrenmek istiyorum.
Linklerini gizle |
-
10 20 değil 100 tl bile verebilirim o eklentinin kurulması için çünkü ciddi anlamda işe yarıyor.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Valla paylaştım ama bilmiyordum böyle olacağını 

Linklerini gizle |
Eklenti ben tarafından onaylanmadı. Onaylayan Arkadaş bilmiyormuş csd sunucu kurallarına yasak olduğunu. Eklenti şuanda indirime kapandı. Forum üzerinden el altı hariç erişime kapatılmıştır.
El altı eklentiyi ele geçiren arkadaşlar ise eklenti sonucunda fark edilme gibi sorunlarda (Sunucu cpu artma ve zorlanma gibi sorunlar yaşatacak aynı komutu döndürmekten dolayı) saptanıp ilgili sunucular sıfırlanabilir. Yükleyen arkadaşların kaldırmaları istenmektedir.
El altı eklentiyi ele geçiren arkadaşlar ise eklenti sonucunda fark edilme gibi sorunlarda (Sunucu cpu artma ve zorlanma gibi sorunlar yaşatacak aynı komutu döndürmekten dolayı) saptanıp ilgili sunucular sıfırlanabilir. Yükleyen arkadaşların kaldırmaları istenmektedir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Teşekkürler Yükleyen arkadaşlarda silsin sıkıntı olmasın onlarada...
Herkese iyi forumlar.
Herkese iyi forumlar.
Linklerini gizle |