Tahminlerle vakit belirlenecekse ozaman vakit koymaya gerek yok kardeşim . İşimiz bittiği zaman açarızda diyebilirler.Tahmini 17:30 dendiyse ya 17:40 da yada 18:00 de açılır üstünden 40 dk geçmez kardeşim .TaaRRuZ yazdı:"tahmini çalışma bitiş süresi 17:30'dur." iyi okuyunuz.HİTLER yazdı:Ozaman 17:30 yazmak yerine farklı bir saat yazarlardı dostum.Mr.Persians yazdı:Kolay Birşey Değil Sunucu Taşınıyor Yeni Makineler Vb Kurulum Daha Uzun Sürebilirdi.
Bakım Çalışması ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 269
- Server Ip/DNS: 213.238.173.54-72
- Clan İsmi: GökTürk
Bakım Çalışması ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Gözcübaba
Bakım Çalışması ?
Bekle bea ne olcak elinde sonunda gelicek eline sunucun sabırlı olun azıcık.
Linklerini gizle |
-
Bakım Çalışması ?
Önemli Duyuru ; 22.12.2017 Cuma günü saat 10:30'da sunucu bakım ve taşıma çalışması yapılacak olup, tahmini çalışma bitiş süresi 17:30'dur.
Tüm hizmetlerimize +1 gün ek süre eklenecektir.
Anlayışınız için teşekkürle yazıyor .
Tüm hizmetlerimize +1 gün ek süre eklenecektir.
Anlayışınız için teşekkürle yazıyor .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Bakım Çalışması ?
Şikayetini bana belirtme yönetim ile konuş , öyle uygun görmüş halledilir açılır.Sabırsız olmayın bukadar.HİTLER yazdı:Tahminlerle vakit belirlenecekse ozaman vakit koymaya gerek yok kardeşim . İşimiz bittiği zaman açarızda diyebilirler.Tahmini 17:30 dendiyse ya 17:40 da yada 18:00 de açılır üstünden 40 dk geçmez kardeşim .TaaRRuZ yazdı:"tahmini çalışma bitiş süresi 17:30'dur." iyi okuyunuz.HİTLER yazdı: Ozaman 17:30 yazmak yerine farklı bir saat yazarlardı dostum.
Buraya yorum yazmak kirlilik oluşturur.Bekleyin biraz.
Linklerini gizle |
-
Bakım Çalışması ?
Sabırsızlıla alâkası yok ve bir laf söylüyorsun cevap verince bana verme diyorsun,komikti doğrusu. Örneğin bir hava tahmininde spiker yaklaşık 8 derece derse ya 6 ya 9 olur gidipte 20 veya -5 olmaz . Burada CsDurağını kötülemiyorum aksine Csdurağı yönetimine muhalefet olup hatalarını söyleyip,Csduraği yönetimininde bu hatalarını telafi etmesi gerektiğini söylememek yerine "Aklını kullanmadan yorumlar atan"arkadaşları kötülüyorum
Linklerini gizle |
Bakım Çalışması ?
https://eksisozluk.com/windowsun-kalan- ... i--3307432
Son durum nedir tarzında bir soru yerine neden hala bitmedi deyip kötülemek, yasaklı bir kullanıcıdan başka bir şey beklenemez.
adolf-hitler-u12163/
Son durum nedir tarzında bir soru yerine neden hala bitmedi deyip kötülemek, yasaklı bir kullanıcıdan başka bir şey beklenemez.
adolf-hitler-u12163/
Linklerini gizle |
Bakım Çalışması ?
Kardeşim Doğru Diyorsunda Server Listesinde Düştük Bir An Önce Düzelirse Seviniriz CSDurağı Yöneticileri.!Mr.Persians yazdı:HİTLER yazdı:Ozaman 17:30 yazmak yerine farklı bir saat yazarlardı dostum.Mr.Persians yazdı:Kolay Birşey Değil Sunucu Taşınıyor Yeni Makineler Vb Kurulum Daha Uzun Sürebilirdi.
Adam Sana Mutlaka %100 17:30 Açılacak Diye Birşey Dememiş Tahmini Süre 17:30 Demiş İYİ OKU.
Linklerini gizle |
-
Bakım Çalışması ?
Neden hala bitmedi kelimesini kötülemek anlamına sokan kişiler üstte tırnak işaretiyle gösterdiğim kişilere örnektir.Yek'-ta yazdı:https://eksisozluk.com/windowsun-kalan- ... i--3307432
adolf-hitler-u12163/
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Bakım Çalışması ?
Size yaranılmaz aslında farklı bir hostta olsanız haber verilmeden serverlar kapatılır ne gün eklenir ne de anlayış beklerler güzelce belirtmişler. "Tahmini bitiş 17:30'dur." diye e belirttiyse demek ki sandıklarından daha uzun sürmeye başladı ve konu başlığını değiştirdiler. Kendi keyifleri için yapmıyorlar daha kaliteli bir oyun oynayıp keyif alın istiyorlar. Ne yazık.
0 Anlayış
0 Sabır
0 Sadakat
İflah olmazsınız.
0 Anlayış
0 Sabır
0 Sadakat
İflah olmazsınız.
Linklerini gizle |
-
Bakım Çalışması ?
Csdurağının bir müşterisi olarak tepkimi ortaya koyuyorum ve umarım ki Csdurağı müşteri hassasiyeti nedeniyle birdaha ki bakımda saat olayına daha fazla özen gösterecektir. Csdurağı yönetiminin hatalarını bile söylemekten çekinen aciz kişiler 2 ay sonra burada olmayacaktır,ama biz bu firmanin hatalarını görmesi,oyuncularının neyi istediğini bilmesi için şikayetimizi belirtiyoruz ve Csdurağı daha güzel biryer olsun istiyoruz .
Linklerini gizle |