Bakım çalışması [ Sunucu sürelerine +1 gün eklenmiştir ]
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Bakım çalışması [ devam etmekte ]
Konu hakkında açıklama yapılsa yeter. beklemesine zaten herkes bekleyecek.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Amma çok uzattınız be arkadaşlar server kapalı diye ölmedinizya hele bi sabredin bak ben de sabahtan beri bekliyorum birşey diyorum mu boşuna sw kapalı tutmuyorlar daha iyi oyun için kapalı tutuyorlar bakım var dimi tahmini süre 17:30 demiş belki aksaklık çıktı ve süre uzadı git kardeşim google de bir sürü şeyler var biraz ARAŞTIRMA yapın.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs5.csduragi.com
- Clan İsmi: T.C ~
- İletişim:
Serverlar acıldıgında butun ayarlar gıtmıs olarakmı gelcek elımıze? admınler, plugınler vs vs? tksler
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
adam haklı araştırma yapın bilmediğiniz şeyleri öğreninmehmetxkonya1 yazdı:Amma çok uzattınız be arkadaşlar server kapalı diye ölmedinizya hele bi sabredin bak ben de sabahtan beri bekliyorum birşey diyorum mu boşuna sw kapalı tutmuyorlar daha iyi oyun için kapalı tutuyorlar bakım var dimi tahmini süre 17:30 demiş belki aksaklık çıktı ve süre uzadı git kardeşim google de bir sürü şeyler var biraz ARAŞTIRMA yapın.

Linklerini gizle |
-
mehmetxkonya1 yazdı:Amma çok uzattınız be arkadaşlar server kapalı diye ölmedinizya hele bi sabredin bak ben de sabahtan beri bekliyorum birşey diyorum mu boşuna sw kapalı tutmuyorlar daha iyi oyun için kapalı tutuyorlar bakım var dimi tahmini süre 17:30 demiş belki aksaklık çıktı ve süre uzadı git kardeşim google de bir sürü şeyler var biraz ARAŞTIRMA yapın.
Kardeşim iyi güzel söylüyosun tamam da. en azından açıklama lazım anlatabiliyor muyum. bu adamlar profesyonel adamlar işlerinde. zaman vermişler. zamanı aştığı zaman açıklama yapılması gerekir.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Profesyoneller bile hata yapar HATASIZ KUL OLMAZ! bak ben araştırma yapıyorum yeni yeni pluginler bakıyorum modeller bakıyorum çok ta güzel modeller var açıklama kısmına gelirsek zaten gönüllü destek ekibi taha abi ve pazee [ismini bilmiyorumjrhiperturk yazdı:mehmetxkonya1 yazdı:Amma çok uzattınız be arkadaşlar server kapalı diye ölmedinizya hele bi sabredin bak ben de sabahtan beri bekliyorum birşey diyorum mu boşuna sw kapalı tutmuyorlar daha iyi oyun için kapalı tutuyorlar bakım var dimi tahmini süre 17:30 demiş belki aksaklık çıktı ve süre uzadı git kardeşim google de bir sürü şeyler var biraz ARAŞTIRMA yapın.
Kardeşim iyi güzel söylüyosun tamam da. en azından açıklama lazım anlatabiliyor muyum. bu adamlar profesyonel adamlar işlerinde. zaman vermişler. zamanı aştığı zaman açıklama yapılması gerekir.

Al hatta örnek araştırma yaptığım siteleri ve baktığım şeyleri atayım
https://forums.alliedmods.net/forumdisp ... esc&page=5
https://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=48259
indiriyorum hlds serverde deniyorum güzelse türkçeleştirip eklentileri topladığım bi arşivim var oraya atıyorum.
En son MehmetReis- tarafından Cum Ara 22, 2017 6:49 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yok kardeşim bekliyoruz tabiki sıkıntı yok. Eklenti yada plugin ile alakalı benim sıkıntılarım yok.
Ekibimde bununla ilgilenicek insanlar var zaten.
Ekibimde bununla ilgilenicek insanlar var zaten.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.234
- Clan İsmi: Tilki Gaming
- İletişim:
teşekkürler yekta açıklama için eyvallah eline sağlık gayet açıklayıcı.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.xx
- Clan İsmi: тαĸıηтı`
- İletişim:
Benimkilere giriş yapmıor şuanda sizinkine yapıor amarealgaming yazdı:bakım bitti galiba server başlatılıyor
Linklerini gizle |