Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Panelime saldırı

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
MustafaAli
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Panelime saldırı

Mesaj gönderen MustafaAli »

Öncelikle selamınaleyküm herkese hayırlı Cuma lar benim panelimde ufak civarda para kalmıştü ve ona server satın aldım cs182.csduragi.com u ve ben TS falan olmadıgı için forestr denen klana gidip birleşelimmi dediğimde tamam dediler ve birleştik neyse asıl konuya geleyim geçen hafta bir kaç sıkıntıdan dolayı kavga ettik ve onların açmış olduğu panelden çıktım ben ve ben açtığım alt paneli silmek için kendi paneline giriş yaptım ve TS den yetkimi alıp çıktım fakat server list gezerken serverin adı değişmişti ve içindeki 3-4 saatte yükledigim pluginler silinmişti
Resim
Ve resimde gördüğünüz gibi serverin ayarları falan herşey bozulmuştu ve TS lerine gittiğimde "SALDIRI YEDİN ***********" diye EROR404 tarafından ban yedim ve gereğinin yapılmasını istiyorum ve loglardan her türlü EROR404 adlı şahısın cs84 paneline defalarca girdiğini görebilirsiniz
@Taha Demirbaş siz ilettim dediniz fakat içimde sıkıntı yarattı benim böyle açmam daha düzgün oldu sanki ve
[@Bilinmeyen Etiket] lütfen logları kontrol eder ve gereğini yaparmısınız.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NamıdeğerALBAY
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -

Panelime saldırı

Mesaj gönderen NamıdeğerALBAY »

Böyle Durumlar Konusunda Csduragının Yapacagı Bırsey Yok Dıye Bılıyorum Suan Zaten BAKIM Var Csduragınde Birleşme Gibi Durumlar Filan Sizin Sorumluluk Alanınızda. Bundan Sonra Once Tanıyıp Guvenın Yinede Moderatör Ve Yönetici Tarafından Cevap Gelebilir Geçmiş Olsun.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MustafaAli
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Panelime saldırı

Dostum o zaman sen birleştin saldırı yap çık o kadar kolay mi sanıyorsun?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NamıdeğerALBAY
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -

Panelime saldırı

Mesaj gönderen NamıdeğerALBAY »

Demekkı Kolaymıs Öyle Durumlar Sızın Sorumlulugunuzda Dıye Bılıyorum Ama Yinede Yetkililerden Cevap Bekle

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Navigator
Clan İsmi: Gözcübaba

Panelime saldırı

Mesaj gönderen Navigator »

Benimde panelim ts3 serverım vs oldu 1 kere bile saldırı yemedim dikkat edin alt panellerinize vs.
Bide bugun bakım olacak oyuzden hata verebilir paneller.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
MustafaAli
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Panelime saldırı

NamıdeğerALBAY yazdı:Demekkı Kolaymıs Öyle Durumlar Sızın Sorumlulugunuzda Dıye Bılıyorum Ama Yinede Yetkililerden Cevap Bekle
Sana şöyle anlatayım uzun olacak ama misal serverinde alt kullanıcı açtın ve bir kişiye verdin oda gitti öbür klanın paneline giren kişiye panel attı ve paneli alan saldırü yaptı o zaman paneli atanada paneli ana panelin sahibi yaptı ve o kadar saldırıdan kaç tane server kapandı onların suçu yok o zaman suç paneli açan adamdanı oluyor?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Panelime saldırı

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Şikayet bölümü kapalıdır

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala