van gölünemi tatile çıkıyosun yok kaşlarının ortasındaki dağlaramı yoksa o dağlara pc kurup 60 udp ile loss bile olmadan fake video çekmeyemi çalışıyosun dalale derlerki insana SEN KİMSİN DIRZO ama sen video linki atarsın şimdi demiyorum o yüzden yüzsüz hadi yürü
dalale dalale kurbane
Yine Ben
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
serkan ebcin
-
ogibaba911
Yine Ben
serkan ebcin yazdı:van gölünemi tatile çıkıyosun yok kaşlarının ortasındaki dağlaramı yoksa o dağlara pc kurup 60 udp ile loss bile olmadan fake video çekmeyemi çalışıyosun dalale derlerki insana SEN KİMSİN DIRZO ama sen video linki atarsın şimdi demiyorum o yüzden yüzsüz hadi yürü
dalale dalale kurbane
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
Ömer TELLİ
Yönetici - Mesajlar: 5465
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Yine Ben
bu açtığın konu ne konusu anlamadım ?
Hiçbir şey için üzgün olman yeterli değil, açacaksın konunu adam akıllı herkesten özür dileyeceksin, bende böylelikle konu altında goy goy yapana uyarı devamını getirenede banı atacağım.
Bu şekilde bir konu ile kimse seni kâle almaz
Hiçbir şey için üzgün olman yeterli değil, açacaksın konunu adam akıllı herkesten özür dileyeceksin, bende böylelikle konu altında goy goy yapana uyarı devamını getirenede banı atacağım.
Bu şekilde bir konu ile kimse seni kâle almaz
| Link: | |
| Linklerini gizle |