Yine Ben
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
ReisV6
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Alemdar Gaming
- İletişim:
Yine Ben
@ogibaba911 Sen su batu reıse destek verdı dıye aılesını bulup amcasıyla arkadaş oldugum adamsın Anladım Abee
@Tahademirbaş Ogı baba denen şahıs hakarette bulunuyor gerekenı yapmanızı arz ederım forum kurallarında yasak bu.
@Tahademirbaş Ogı baba denen şahıs hakarette bulunuyor gerekenı yapmanızı arz ederım forum kurallarında yasak bu.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
Yine Ben
Forum kuralları gereği sende yasaksın biz sana bir şey diyor muyuz @ReisV6 ?
| Linklerini gizle |
-
ReisV6
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- İletişim:
Yine Ben
@Yek'-ta Oha Ohaaaa Resmen cok ıyı seyler yapıyorsun baksana cs 1.6 adlı online 2002 de cıkmııs bır oyuna eklentı kodluyorsun bende serserı serserı pkk yı oven rudav tv yı gunlerce kapalı tutuyorum buyuk adamsın
Edit: la keko konu açmassam nasıl yasaklı olmakdan cıkacam xd
Edit: la keko konu açmassam nasıl yasaklı olmakdan cıkacam xd
En son ReisV6 tarafından Sal Ara 19, 2017 10:18 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
LSR
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Yine Ben
Yekta agama katılmaktayım,
bu arada sadece sen değilsin her gün vuruyorlar ama biz öyle ses kesilcek vaz geccez pes etcez bize gelmiyor be agam
bu arada yaptığın işin lideriyim diyorsun hangi iş jailbreakmı serverin günde 3 defa 30 oluyordu o server için ağlıyorsun
saldırımı senin yaptığını herkes yapıyor velet dediğin bir çok kişi senden daha profesyonel
kudur dalale kudur
bu arada sadece sen değilsin her gün vuruyorlar ama biz öyle ses kesilcek vaz geccez pes etcez bize gelmiyor be agam
bu arada yaptığın işin lideriyim diyorsun hangi iş jailbreakmı serverin günde 3 defa 30 oluyordu o server için ağlıyorsun
saldırımı senin yaptığını herkes yapıyor velet dediğin bir çok kişi senden daha profesyonel
kudur dalale kudur
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Yine Ben
Yekta bey neler yapıyorsunuz aksam aksam costuruyorsunuz gene bizi bir gün st..... kulubune gitmek lazımYek'-ta yazdı:@reisv6 Mikrodenetleyici açıklandı hoca beni kenara çekip notumu söylüyor, notlarım ne denli yüksek artık tahmin et. Hafta sonları da bambam matematik kasıyorum. Ama boş zamanlarımda oluyor, sizin gibi millete sallamıyorum saldırmıyorum. Rus eklentiyi alıp Türkçeye çeviriyorum, Türkçe içeriğinin eklentiye eklenmesi için veriyorum üstüne İngilizce eksikleri hataları falan söylüyorum. Gidin bi işe yarayın serseri serseri takılmayın. TEMPO KIZLAR TEMPO
| Linklerini gizle |
-
ReisV6
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- İletişim:
Yine Ben
Gelde uslubunu bozma şimdi.Neyse bı denıyelım
şimdi lsrcik serverıne 16 k pıng atan başka bır arkadaş gordunmu yada csduragi ts3lerı down edebılen bırı ıstersen sana 2 sınınde vıdeosunu lınk olarak ozelden atayım.
Bıde canımı sıkıyosunuz kudur da forum kurallarına aykırı @Ömer Telli Sonra dalale kotu oluyor xd
şimdi lsrcik serverıne 16 k pıng atan başka bır arkadaş gordunmu yada csduragi ts3lerı down edebılen bırı ıstersen sana 2 sınınde vıdeosunu lınk olarak ozelden atayım.
Bıde canımı sıkıyosunuz kudur da forum kurallarına aykırı @Ömer Telli Sonra dalale kotu oluyor xd
| Linklerini gizle |
-
ogibaba911
Yine Ben
Sen zaten forum kurallarına aykırısın Daleylek.ReisV6 yazdı:Gelde uslubunu bozma şimdi.Neyse bı denıyelım
| Linklerini gizle |
-
ReisV6
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- İletişim:
Yine Ben
@Pazee Aradım forum kurallarında goremedım şu ogı denen herıfın aılesının oldugu bır lıstenın lınkını paylaşmak forum kurallarına aykırımıdır ?
| Linklerini gizle |
-
LSR
Yine Ben
kocum biz neler gördük neler geçirdik görüp geçirdiklerimiz senin yaşının 10 katı ( cevap : 150 )
bizim gördüğümüz ve geçirdiklerimizin yanında sen yeni yetme oluyorsun okey man ?
bizim gördüğümüz ve geçirdiklerimizin yanında sen yeni yetme oluyorsun okey man ?
| Linklerini gizle |
-
LSR
Yine Ben
kocum biz neler gördük neler geçirdik görüp geçirdiklerimiz senin yaşının 10 katı ( cevap : 150 )
| Linklerini gizle |