Yine Ben
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
LSR
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Yine Ben
Herşeyin bir uslûbu olduğu gibi rekabetine bir üslûbu var. girip sövüp kaçmakla kim neyi elde edebilir ki ? Rekabet isteyenler eklentide ve efektlerde rekabet etsin. Gerisi hikâye
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Yine Ben
Ne yazık ki günümüz rekabeti buna dönmüş durumda.Fatih ~ EjderYa yazdı:Herşeyin bir uslûbu olduğu gibi rekabetine bir üslûbu var. girip sövüp kaçmakla kim neyi elde edebilir ki ? Rekabet isteyenler eklentide ve efektlerde rekabet etsin. Gerisi hikâye
| Linklerini gizle |
-
ReisV6
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: Alemdar Gaming
- İletişim:
Yine Ben
@Ktalko
@Fatih ~ EjderYa Bak şimdi bu super oldu az once dedınya nasıl kavga edıyorsunuz bak sım dı empatı kur altta yazdıklarım başına gelmıs gıbı dusun.
3 yıldız bu pıyasadasın 2 yıldır herkezın kabul ettıgı şekilde bu ısın Lıderısın ve herkez sana ozenıyor. Sonra bır sohbet ortamında (mesela suankı bu postun yorumları ) tanımadıgın adını bıle bılmedıgın bırı ckıp dıyorkı
"Dalale m1 -s yle devam et mıllete vurmaya"
Ve sen -s dedıgın seyı 1 kez olsun yapmadın. Ne yaparsın ?
Bunu ornek olarak soyluyorum veletın tekıdır muhtemelen adam muamelesı yapıp karşılık verecek halım yokda mesela bunun gıbı cok fazla kişi var.
E noluyor ınsanların ıcınde posta koyan kişininde bir adı varsa (eserbey-beyazpolis) gibi mecbur tokatlaman gerekıyor. Olay bu işde
@Fatih ~ EjderYa Bak şimdi bu super oldu az once dedınya nasıl kavga edıyorsunuz bak sım dı empatı kur altta yazdıklarım başına gelmıs gıbı dusun.
3 yıldız bu pıyasadasın 2 yıldır herkezın kabul ettıgı şekilde bu ısın Lıderısın ve herkez sana ozenıyor. Sonra bır sohbet ortamında (mesela suankı bu postun yorumları ) tanımadıgın adını bıle bılmedıgın bırı ckıp dıyorkı
Ve sen -s dedıgın seyı 1 kez olsun yapmadın. Ne yaparsın ?
Bunu ornek olarak soyluyorum veletın tekıdır muhtemelen adam muamelesı yapıp karşılık verecek halım yokda mesela bunun gıbı cok fazla kişi var.
E noluyor ınsanların ıcınde posta koyan kişininde bir adı varsa (eserbey-beyazpolis) gibi mecbur tokatlaman gerekıyor. Olay bu işde
| Linklerini gizle |
-
ReisV6
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- İletişim:
Yine Ben
@LSR 1 aydır mıcler kesılmıyor serverınde farkındasın demı xd
yalnız kendi serverimi açarsam benle baş edemessın 200 kısı toplantı yapmış adamım lsr bey
yalnız kendi serverimi açarsam benle baş edemessın 200 kısı toplantı yapmış adamım lsr bey
| Linklerini gizle |
Yine Ben
Dalale m1 -s yle devam et mıllete vurmayaReisV6 yazdı:bırı ckıp dıyorkı
| Linklerini gizle |
-
ReisV6
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
- İletişim:
Yine Ben
@Yek'-ta wqesadwqeqwsdqwe
Ulan yeko guzel yuzunu soldururum gıt ders calıs
Ulan yeko guzel yuzunu soldururum gıt ders calıs
| Linklerini gizle |
-
LSR
- Server Ip/DNS: cs7.csduragi.com
- Clan İsmi: LeadeR Gaming
Yine Ben
@ReisV6 vay anam babam olurmu öyle şey yav
abey yapma abey etme gözünün nurunu s*veyim
abey yapma abey etme gözünün nurunu s*veyim
| Linklerini gizle |
-
ogibaba911
Yine Ben
Söv , vur , kır , parçala ondan sonra kusura bakmasınlar.
yakala

Edit : OgiBaBa
Dipnot : Yoh öyle bişey hadi tatiline çık. DALEYLEK
yakala

Edit : OgiBaBa
Dipnot : Yoh öyle bişey hadi tatiline çık. DALEYLEK
En son ogibaba911 tarafından Sal Ara 19, 2017 10:11 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
Yine Ben
@reisv6 Mikrodenetleyici açıklandı hoca beni kenara çekip notumu söylüyor, notlarım ne denli yüksek artık tahmin et. Hafta sonları da bambam matematik kasıyorum. Ama boş zamanlarımda oluyor, sizin gibi millete sallamıyorum saldırmıyorum. Rus eklentiyi alıp Türkçeye çeviriyorum, Türkçe içeriğinin eklentiye eklenmesi için veriyorum üstüne İngilizce eksikleri hataları falan söylüyorum. Gidin bi işe yarayın serseri serseri takılmayın. TEMPO KIZLAR TEMPO
| Linklerini gizle |