Anlık Donma - Tüm Sunucular
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
holigan
Konu Sahibi - Mesajlar: 1531
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Genellikle gece saatlerinde giriyorum serverıma ve son 2 hafta içerisinde gece saatlerinde çok sık rastlar hale geldi.
Oyun donuyor ve 3-4 saniye sonra geri geliyor.
Bana bu problemin gün içerisinde herhangi bir saatte yaşanması olağan gibi geliyor.
Problemi geçen yaşadığımda hemen hızlıca oyunda CSDURAGİ server list'ini güncelledim tüm sunuculardan yanıt alınamıyordu ve donma olayı geçtikten sonra serverdaki oyuncuların çoğu;
Noluyo
Sw çöktü
Noldu beyler tarzı söylemlerde bulundular.
Az önce 00:08 sularında yine aynı problem yaşandı ve yine sunucuları kontrol ettim hiç birinden yanıt alınamıyordu ve donma olayı geçtikten sonra oyuncular yine aynı söylemlerde bulundular.
Konuşma logları karıştığı için haritanın loglarını ararken sayfa kasıyor ama siz inceleyebilirsiniz oyuncuların neler yazdıklarını...
Oyun donuyor ve bu problem kişisel değil tüm oyuncularda yaşanıyor.
Donma olayı yaşanırken hiç bir CSD sunucusundan yanıt alınamıyor.
Oyun donuyor ve 3-4 saniye sonra geri geliyor.
Bana bu problemin gün içerisinde herhangi bir saatte yaşanması olağan gibi geliyor.
Problemi geçen yaşadığımda hemen hızlıca oyunda CSDURAGİ server list'ini güncelledim tüm sunuculardan yanıt alınamıyordu ve donma olayı geçtikten sonra serverdaki oyuncuların çoğu;
Noluyo
Sw çöktü
Noldu beyler tarzı söylemlerde bulundular.
Az önce 00:08 sularında yine aynı problem yaşandı ve yine sunucuları kontrol ettim hiç birinden yanıt alınamıyordu ve donma olayı geçtikten sonra oyuncular yine aynı söylemlerde bulundular.
Konuşma logları karıştığı için haritanın loglarını ararken sayfa kasıyor ama siz inceleyebilirsiniz oyuncuların neler yazdıklarını...
Oyun donuyor ve bu problem kişisel değil tüm oyuncularda yaşanıyor.
Donma olayı yaşanırken hiç bir CSD sunucusundan yanıt alınamıyor.
En son holigan tarafından Sal Ara 19, 2017 12:51 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
MertMatin*
Yasaklı Üye
- Clan İsmi: CANAKKALE
Bende aynı konudan bahsedecektim aynı sorun bizdede yaşanmakta gece vakti artıyor.
| Linklerini gizle |
bu gün bizde yeni mod denerken dondu. Biz eklenti sorunu dedik fakat bu mesajı görünce bir araştıracağım
| Linklerini gizle |
-
MehmetReis-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Biz bugün panele baya birşey indirdik 120 yi geçkin dosya indirdik şuan panel çöktü fast ftp atamıyom modelleriTaha Demirbaş yazdı:bu gün bizde yeni mod denerken dondu. Biz eklenti sorunu dedik fakat bu mesajı görünce bir araştıracağım
| Linklerini gizle |
-
holigan
-
The Professiona͏l
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Teknik bir sorun sanırım dünden beri saldırı geliyor olamaz diye düşünüyorum aynı sorun 99. IPde mevcut... 1 saniye bile sürmeyen anlık takılmalar oluyor bu takılma sırasında gecikme değeri 100 oluyor ve hemen düşüyor tekrar birkaç saniye sonra aynısı oluyor. tüfeğin dürbününü seri şekilde hızlıca aç kapa yapınca daha iyi hissediliyor bu anlık gecikme... Çok can sıkıcı
| Linklerini gizle |
-
holigan
-
Ömer TELLİ
Yönetici - Mesajlar: 5465
- Server Ip/DNS: dm.csduragi.com
- Clan İsmi: csd
Denk gelmedim ancak bir tahminim var konu ile ilgili, takip edeceğim.
| Linklerini gizle |
-
Mr.Persians
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: LasTShoT | Clan
- İletişim:
Aynı Donma Bizdede Mevcut Oyun Donuyor Çoğu Kişi Server Çöktü Diyip Çıkıyor 25 Kişi İken Donmadan Sonra 10 Kişi Kalıyoruz
| Linklerini gizle |