ts3.csd clanımdaki adama küfür
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Metecan Bey
Konu Sahibi - Mesajlar: 326
Sayın Taha bey clanımda Manafor adlı bir arkadaşım var , ve ts3.csd de birinci odada o arkadaşıma saygısızlık , küfür , ayrımcılık yapılıyor . bu konudan sıkayetcıyım gereken yapılsın .
@PaZee
@Taha Demirbaş
@PaZee
@Taha Demirbaş
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
OguzhanBaskan
-
NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Odadaki İsimleri Kendim Düzelttim , Birdaha Olmaz Yasak Olduğunu Bilmiyordum İyi Forumlar...
Birde Şikayet Bölümü Kapalıdır.
@Taha Demirbaş
@PaZee
Gerekli Şeyleri Söyleyip Konuyu Kilitleyebilirsiniz.
@Taha Demirbaş
@PaZee
En son NuriReisHDYoutuber tarafından Pzt Ara 18, 2017 7:14 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
YT : Umut Laudres
Yasaklı Üye
Adamınız bizim nicklerimizle gelip , bizim adamlarımızı kandırmaya çalışamaz kardeşim dersinizi umarım almışsınızdır böyle birşey birdaha olmasın iyi günler isimler düzeltildi .
| Linklerini gizle |
-
Metecan Bey
söylemeyle deyil kanıtla gel burda aç konunuYT : Umut Laudres yazdı:Adamınız bizim nicklerimizle gelip , bizim adamlarımızı kandırmaya çalışamaz kardeşim dersinizi umarım almışsınızdır böyle birşey birdaha olmasın iyi günler isimler düzeltildi .
En son Metecan Bey tarafından Pzt Ara 18, 2017 7:52 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Linklerini gizle |
-
Metecan Bey
amacım odanızı sıldırmek deyıl , ne cürretle benim adamıma öle küfür edebılırsınız sizin ts3.csduragi.com odalara bot bastıgınızıda gördğm ama kanıtım yok .NuriReisHDYoutuber yazdı:Odadaki İsimleri Kendim Düzelttim , Birdaha Olmaz Yasak Olduğunu Bilmiyordum İyi Forumlar...
@Taha Demirbaş
@PaZee
| Linklerini gizle |
Kardesim sanada nuriyede soyledim ben onu yapmadim senin elinde kanit yok anneme , ulkeme kufur edemesin !YT : Umut Laudres yazdı:Adamınız bizim nicklerimizle gelip , bizim adamlarımızı kandırmaya çalışamaz kardeşim dersinizi umarım almışsınızdır böyle birşey birdaha olmasın iyi günler isimler düzeltildi .
| Linklerini gizle |
-
BugraBeyy
- Server Ip/DNS: 213.238.173.61
- İletişim:
@Taha Demirbaş
@PaZee
Dil Ayrımı Yapılıyor Manafor'un Ülkesi Azerbaycan'a Haraket Ediliyor Gereğinin Yapılmasını Arz Ederiz.
@PaZee
Dil Ayrımı Yapılıyor Manafor'un Ülkesi Azerbaycan'a Haraket Ediliyor Gereğinin Yapılmasını Arz Ederiz.
| Linklerini gizle |