Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

panel

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
mertakarr

panel

Mesaj gönderen mertakarr »

SELAMIN ALEYKÜM ÖMER BUNDAN 4 AY CIVARINDA SIVI ACTIK ORTAK ARKADASLA BUNUN ADI GÖKBERK ŞİMŞEKTİR BEN RAHATSIZ OLDUGUMDAN AYRILMAK ZORUNDA KALDIM SIMDI BENIM ADIMA ACILAN PANEL YANI SIVI . YANI YENI ACMAK ISTIYORUM TEK BASIMA VE BENIM ONCEDEN ACMIS OLDUGUMDAN DOLAYI BIRDAHA ACAMIYORUM SIKAYETIM BUDUR BIRAN ONCE EL KOYARSAN SEVINIRIM TS27.CS86. COUPARMY GAMING . SUAN SATEN KAVGA ETTIGIMIZDEN DOLAYI GRUPTANJ FALAN ENGELLENMIS BULUNMAKTAYIM . SADECE BANA AIT OLAN SIVIMDIR ANA PANEL ONDA SATEN O YUZDEN HICBIRSEY YAPAMIYORUM YAPSAMDA O SIVIDE BIRDAHA OLMAK SATEN ISTEMIYORUM BI KERE MIMLENDI YENI ACICAM ALLAHIN IZNIYLE AMA BU SIKINTIMDAN ACAMIYORUM ADIM MERT SOYADIM AKAR BAYA BIR ULASTIM SIZLERE AMA BU KONU ICIN YARDIMDA BULUNMADINIZ YADA OKADAR ISLERINIZ WAR DOGRUDUR AMA BIRAN ONCE BU YARDIMIMA EL ATARSANIZ GERCEKTEN COK SEWINICEM SADECE BANA AIT OLMAYAN KENDISI ACARKEN GMAIL SIFRESINI DEISMIS BULUNMAKTADIR ORDA HATAM WAR SATEN SIZLERDEN YARDIM BEKLIYORUM BANA YARDIMDA BULUNURSANIZ SEVINIRIM MERT AKARR !!! :roll:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

panel

Mesaj gönderen sizofrenresul »

@TahaDemirbaş :(

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

noeldayi
Server Ip/DNS: 213.238.173.35
Clan İsmi: Moon Gaming
İletişim:

panel

Mesaj gönderen noeldayi »

gökberk şimşek yasaklı bir üyedir @Taha Demirbaş [@Bilinmeyen Etiket]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

panel

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

Kabul edilemez bir konu. İlk önce türkçe ve dil bilgisi öğretmenlerinizi değiştirmelisiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli