Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

yeni mod için

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
StVaveyla
Clan İsmi: TEAMRUBYGG

yeni mod için

Mesaj gönderen StVaveyla »

Öncelikle kolay gelsin , biraz çılgınca gelebilir ama elimizde bulunan havadurumu plugininde ki kar yağışını bu şekile
med_1464978629_00023.jpg
benzetmek istiyoruz . plugin burdadır yağış hızı biraz daha arttırılması ve renginin bu tarzda olmasını açıkça lav yağsın istiyorum... Teşekkürler :D
drchava.sma
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

undead52

yeni mod için

Mesaj gönderen undead52 »

1.6 yi unreal engine 4 e portlarsan neden olmasin :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-
Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
Clan İsmi: Nationals

yeni mod için

Mesaj gönderen MehmetReis- »

StVaveyla yazdı:Öncelikle kolay gelsin , biraz çılgınca gelebilir ama elimizde bulunan havadurumu plugininde ki kar yağışını bu şekilemed_1464978629_00023.jpg benzetmek istiyoruz . plugin burdadır yağış hızı biraz daha arttırılması ve renginin bu tarzda olmasını açıkça lav yağsın istiyorum... Teşekkürler :D drchava.sma
Hocam ne modu yapıyorsunuz ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
StVaveyla

yeni mod için

mehmetxkonya1 yazdı:
StVaveyla yazdı:Öncelikle kolay gelsin , biraz çılgınca gelebilir ama elimizde bulunan havadurumu plugininde ki kar yağışını bu şekilemed_1464978629_00023.jpg benzetmek istiyoruz . plugin burdadır yağış hızı biraz daha arttırılması ve renginin bu tarzda olmasını açıkça lav yağsın istiyorum... Teşekkürler :D drchava.sma
hocam pro mod 2043

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
StVaveyla

yeni mod için

undead52 yazdı:1.6 yi unreal engine 4 e portlarsan neden olmasin :)
hocam bu modun aynısını yapıyoruz demedik sadece yağan kar rengini böyle istedik :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-

yeni mod için

StVaveyla yazdı:
mehmetxkonya1 yazdı:
hocam pro mod 2043
İstediğin şeyi bu forumda yapabilen biri çok nadir çıkar diye tahmin ediyorum çünkü lav yağması diye bi spr yok ben spr düzenleme ile kendim ps6 programıyla lav yağmuru yapıp kar yağdırma eklentisine monte etmeyi düşünüyorum öyle olur :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
StVaveyla

yeni mod için

mehmetxkonya1 yazdı:
StVaveyla yazdı:
mehmetxkonya1 yazdı: Hocam ne modu yapıyorsunuz ?
hocam pro mod 2043
İstediğin şeyi bu forumda yapabilen biri çok nadir çıkar diye tahmin ediyorum çünkü lav yağması diye bi spr yok ben spr düzenleme ile kendim ps6 programıyla lav yağmuru yapıp kar yağdırma eklentisine monte etmeyi düşünüyorum öyle olur :D
hocam eklenti arasında renkleri yok mudur ya da senin dediğin gibi birşey yapabilir misin ?
gayet güzel bir mod ve tanıtım videosu olucak...

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-

yeni mod için

StVaveyla yazdı:
mehmetxkonya1 yazdı:
StVaveyla yazdı:
hocam pro mod 2043
hocam eklenti arasında renkleri yok mudur ya da senin dediğin gibi birşey yapabilir misin ?
Benim dediğim gibi yaparsak olur diye tahmin ediyorum eklenti içinde renk kodları yok Bu resim size mi ait çok güzel gözüküyor

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Konu Sahibi
StVaveyla

yeni mod için

mehmetxkonya1 yazdı:
StVaveyla yazdı:
mehmetxkonya1 yazdı: İstediğin şeyi bu forumda yapabilen biri çok nadir çıkar diye tahmin ediyorum çünkü lav yağması diye bi spr yok ben spr düzenleme ile kendim ps6 programıyla lav yağmuru yapıp kar yağdırma eklentisine monte etmeyi düşünüyorum öyle olur :D
Benim dediğim gibi yaparsak olur diye tahmin ediyorum eklenti içinde renk kodları yok Bu resim size mi ait çok güzel gözüküyor
hocam yapabilirsek çok büyük bir moda imza eklersin :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MehmetReis-

yeni mod için

StVaveyla yazdı:
mehmetxkonya1 yazdı:
StVaveyla yazdı:
hocam yapabilirsek çok büyük bir moda imza eklersin :D
Benim imzam her yerde var ;)
Yaparız hele bi misafirler gitsin :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala