Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Jail Haritaları ve Telif Hakkında.

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

Taha Demirbaş yazdı:Çok sayıda yorum ; Forum kurallarına uymamaktan , adapsızlıktan , edepsizlikten , konu dışı yorum atmaktan , kendi aralarında tartışmaktan vs. Saysam daha 2 satır daha sayacağım nedenlerden silinmiştir.

Gelelim konuya ; tarafımca bu yapılan ticari amaçlı birşey değildir. İlk çıktığında her yere yaymaya çalışılan açık olarak paylaşılan bir haritayı ki en baştan yapılan bir harita değil. (var olan bir haritanın üzerine çizme diyelim ona) Yıllar sonra her yerde oynanmaya başladığında ilk olarak büyük kanallara telif isteği atılarak 2 yada 3 .cüde kanalı kapattıracak kadar ısrarcı bir yaklaşımın altında
1. Art niyet
2. Gerçekten ticariye döndürmek (ki hiç sanmam açık paylaşımlı harita ben şuanda bile bulurum 10 tane yerden)
yaklaşımını görmekteyim. Adamın bu arada kendi tercihi tabikidir. Yapamazsın diyemeyiz. Ancak Görüş söyleriz. Fakat artık bu haritalardaki oynayan server sayısı düşüşe geçebilir. Onuda harita geliştiricisi(pardon yapımcısı) kendisi düşünsün diyorum.

jail_buyukisyan_dark 'mapı çok fazla entity kullanımından ve bu yüzden serverlerin çoğunu çökeltmesi durumu olduğundan dolayı önümüzdeki günlerde yasaklanabilme ihtimali vardır. Şuanda ise bu harita ile ilgili teknik bir çalışma yapılabilir fakat Ömer TELLİ'nin dediklerine göre bu konuda bir çalışma yapılmayacağını biliyorum. Yani bu haritalar dan dolayı serverim çöküyor konularına bakılmayacak Haritayı kullanılmaması Önerilecektir. (Önerilmektedir.)

Daha ilerlediğimiz günlerde sunacağımız teklifte alonedark isimli mapperin tüm maplarının csd server map listesinden kaldırılmasını ve bu isimli haritaların açılmamasını teklif edeceğiz..

İyi Günler.
Csdurağı Gönüllü Destek Ekibi.
Gerisi Ömer Telli'Beyde dir.

En İyi Taha Reis böyle kişilerin mapına ihtiyacımız yok biri yapar güzel bi map yayar kullanırız ne işe yarıyoruz biz burda biz yükselttik biz düşürürüz .

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

MertMatin*
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: CANAKKALE

Mesaj gönderen MertMatin* »

darkın aynısı alınıp disco eklensin bence nasılolsa alonedarkda oyle yaptı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

NuriReisHDYoutuber
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen NuriReisHDYoutuber »

MertMatin* yazdı:darkın aynısı alınıp disco eklensin bence nasılolsa alonedarkda oyle yaptı.
gerekli arkadaşlarım ile konuşup en kısa zamanda csduragina paylaşıp kullanıma açıcağım . :) Kısasa Kısas derler ya . :D

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ShooTeR
Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
Clan İsmi: NoMercy

Mesaj gönderen ShooTeR »

Arkadaşın yapmaması gereken birşey sonuçta herkes emeğiyle videosunu çekiyor.
Söz konusu "ay kıl oldum su kanal benim mapımde video cekmiş telif atıyım ıh" böyle bişey mi var arkadaşım ya ?
Adam senin mapında hakkıyla,emeğiyle video cekicek o videoyu yuklemek icinde 3-5 saat bekliyicek sonra sen gelip sırf "PARA KAZANMA" özelliği açık diye telif atıcaksın ?
Yok yaa...
Saçma hemde aşırı saçma...
Map yaptıysan noter beyanında lisansladıysan sen bu mapı adamlar oynasın diye yapıyosun video çekenlerin suçu ne ?
He ben video çektim telif attın at bende hakkımı ararım kardeşim ben "Lord of Murat,Natronabi" vb. kanalların haklarını arayacagını dusunuyorum cunku bu kanallar emek veren, emek gösteren kanallardır.
Yt videosunada cok aşırı tepki geldiği için arkadaşta videoyu yorumlara kapattı umarım dusundugu şeyden vazgeçer.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Mesaj gönderen serkan ebcin »

ya kardeşim bi video çekmek 2 saat montajı en az 1 saat renderi 1 saat emekleri hiçe sayıyolar vallahi yazık ya yaptın uyar kaldırt kendın olamadın başkasına bok atma yazık bu arkadaşa

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

sizofrenresul
Clan İsmi: Atlanta Clan

Mesaj gönderen sizofrenresul »

Saten kendi clan'ım dahil olmak üzere bir çok serverda gece 12 den sabaha kadar sabit dark açık kalıyordu bizde bunu değiştirmek adına serverımdaki arkadaşımla konuşup map yapmasını söylemiştim bu olayda tam üstüne cup diye oturdu açıkçası çok güzel bir map paylaşacağım yakında ama map sadece redbulsuz serverlar'ın kullanabileceği bir şekildedir.
İnşallah bütün alonedark mapleri CSD'de yasaklanır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli