Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
tekvatan yazdı:Konu natron denen arkadaş ile ilgili değil. Asıl konu map benim mapım deyip üzerine bir de telif atmak ile ilgili.
Büyükisyan mapları üzerine eklemeler yaparak mapı ben yaptım map benim demekte nedir?. Burda natron denen arkadaş benim ne kardeşim ne arkadaşım konuya tarafsız bakın arkadaşlar. O kişi kanal üzerinde emek veriyor belki psikolojik olarak bunalıma girerek çekiyor ve hiç ummadığı bi anda birisi geliyor benim haritamda oyuyorsun deyip telif atıyor. Yav o arkadaş nerden bilsin senin gelip telif atacağını. Benim reklamımı yapmadın demek nedir. Adam girmiş Counter Strike 1.6 diye oyuna video çekiyor. Map ne alaka. Yapmasaydın bilader o zaman. Şu mapların benzerliğine bir bakın
Sabahtan beri bunu anlatıyorum
Konu silinenlere taşınmamışmıydı.
Alonedarkın mesajda gitmiş.
tekvatan yazdı:Konu natron denen arkadaş ile ilgili değil. Asıl konu map benim mapım deyip üzerine bir de telif atmak ile ilgili.
Büyükisyan mapları üzerine eklemeler yaparak mapı ben yaptım map benim demekte nedir?. Burda natron denen arkadaş benim ne kardeşim ne arkadaşım konuya tarafsız bakın arkadaşlar. O kişi kanal üzerinde emek veriyor belki psikolojik olarak bunalıma girerek çekiyor ve hiç ummadığı bi anda birisi geliyor benim haritamda oyuyorsun deyip telif atıyor. Yav o arkadaş nerden bilsin senin gelip telif atacağını. Benim reklamımı yapmadın demek nedir. Adam girmiş Counter Strike 1.6 diye oyuna video çekiyor. Map ne alaka. Yapmasaydın bilader o zaman. Şu mapların benzerliğine bir bakın
Sabahtan beri bunu anlatıyorum
Konu silinenlere taşınmamışmıydı.
Alonedarkın mesajda gitmiş.
Yetkili kişiden tekrar cevap gelebilir.
Konu işleniyor bence şuan
Çok sayıda yorum ; Forum kurallarına uymamaktan silinmiştir.(duzenlendi)
Gelelim konuya ; tarafımca bu yapılan ticari amaçlı birşey değildir. İlk çıktığında her yere yaymaya çalışılan açık olarak paylaşılan bir haritayı ki en baştan yapılan bir harita değil. (var olan bir haritanın üzerine çizme diyelim ona) Yıllar sonra her yerde oynanmaya başladığında ilk olarak büyük kanallara telif isteği atılarak 2 yada 3 .cüde kanalı kapattıracak kadar ısrarcı bir yaklaşımın altında
1. Art niyet
2. Gerçekten ticariye döndürmek (ki hiç sanmam açık paylaşımlı harita ben şuanda bile bulurum 10 tane yerden)
yaklaşımını görmekteyim. Adamın bu arada kendi tercihi tabikidir. Yapamazsın diyemeyiz. Ancak Görüş söyleriz. Fakat artık bu haritalardaki oynayan server sayısı düşüşe geçebilir. Onuda harita geliştiricisi(pardon yapımcısı) kendisi düşünsün diyorum.
jail_buyukisyan_dark 'mapı çok fazla entity kullanımından ve bu yüzden serverlerin çoğunu çökeltmesi durumu olduğundan dolayı önümüzdeki günlerde yasaklanabilme ihtimali vardır. Şuanda ise bu harita ile ilgili teknik bir çalışma yapılabilir fakat Ömer TELLİ'nin dediklerine göre bu konuda bir çalışma yapılmayacağını biliyorum. Yani bu haritalar dan dolayı serverim çöküyor konularına bakılmayacak Haritayı kullanılmaması Önerilecektir. (Önerilmektedir.)
Daha ilerlediğimiz günlerde sunacağımız teklifte alonedark isimli mapperin tüm maplarının csd server map listesinden kaldırılmasını ve bu isimli haritaların açılmamasını teklif edeceğiz..
İyi Günler.
Csdurağı Gönüllü Destek Ekibi.
Gerisi Ömer Telli'Beyde dir.