CS DURAGI'NDA SERVERİM VAR. SERVERİME ADMİN ŞAPKASI EKLEMEK İSTİYORUM. FAKAT NASIL YAPACAGIMI BULAMADIM KISACA SÖYLEYEBİLECEK VARMI KISACA ? PANELDEN Mİ YAPILIYOR YOKSA PLUGİN Mİ YÜKLEMEK LAZIM ?
AYRICA KENDİM SV SAHİBİ OLMAMA RAGMEN ADMİN YAZIYOR. ONU NASIL AYARLAYABİLİRİZ. KISACA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİ..
Serverimize admin sapkası ekleme ve sv sahibi yazısı.
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 3
-
Batuhantecee yazdı:CS DURAGI'NDA SERVERİM VAR. SERVERİME ADMİN ŞAPKASI EKLEMEK İSTİYORUM. FAKAT NASIL YAPACAGIMI BULAMADIM KISACA SÖYLEYEBİLECEK VARMI KISACA ? PANELDEN Mİ YAPILIYOR YOKSA PLUGİN Mİ YÜKLEMEK LAZIM ?
AYRICA KENDİM SV SAHİBİ OLMAMA RAGMEN ADMİN YAZIYOR. ONU NASIL AYARLAYABİLİRİZ. KISACA BİLGİ VERİRSENİZ SEVİNİRİ..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
buyur bi göz at istersen.
announces/forum-kurallari-t126.html
announces/forum-kurallari-t126.html
Linklerini gizle |
-
-
[/quote]Batu yazdı:[qhanteceeuote="Batuhantecee"]CS DURAGI'NDA SERVERİM VAR. SERVERİME ADMİN ŞAPKASI EKLEMEK İSTİYORUM. FAKAT NASIL YAPACAGIMI BULAMADIM KISACA SÖYLEYEBİLECEK VARMI KISACA ? PANELDEN Mİ YAPILIYOR YOKSA PLUGİN Mİ YÜKLEMEK LAZIM ?
Linklerini gizle |
-
eklentiler-pluginler/csm-admin-sapkasi-t8866.html
plugin bu direk panele atıp plugins.ini ye amxx olarak kaydedin iyi kullanımlar...
plugin bu direk panele atıp plugins.ini ye amxx olarak kaydedin iyi kullanımlar...
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Tag ile ilgili şu konuya bi gözatBatuhantecee yazdı:CS DURAGI'NDA SERVERİM VAR. SERVERİME ADMİN ŞAPKASI EKLEMEK İSTİYORUM. FAKAT NASIL YAPACAGIMI BULAMADIM KISACA SÖYLEYEBİLECEK VARMI KISACA ? PANELDEN Mİ YAPILIYOR YOKSA PLUGİN Mİ YÜKLEMEK LAZIM ?
eklentiler-pluginler/csduragi-gelismis- ... 20446.html
Linklerini gizle |