Jail Haritaları ve Telif Hakkında.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 155
"Ben masum demedim" ancak hakkı olan birşey bunu yapabilirdi ve yaptı dediğim gibi natron abi yani onur yakın arkadaşımdı bende üzüldüm ama ben mapa laf atılmasını kızıyorum millet diyor bozuk vs. map ? bunca yıldır kullanıyorsa oyuncular beğenmiş ve hayla kullanılmakta.
Link: | |
Linklerini gizle |
Harita bozuk değil, haritada fazla obje var. CSDurağının belli başlı limitlerini biliyorsunuz herhalde, yanlışı düzeltelim.
Linklerini gizle |
-
en başından beri anlatmak istediğim. Buydu ancak arkadaşlar çok farklı yerlere çekti saolsunlar.Yek'-ta yazdı:Harita bozuk değil, haritada fazla obje var. CSDurağının belli başlı limitlerini biliyorsunuz herhalde, yanlışı düzeltelim.
Linklerini gizle |
-
Savunduğum kişi yıllardır arkadaşım ve bir olay yüzünden bunca yıllık isminin kötülenmesi saçma .NamıdeğerALBAY yazdı:@MawiLarq Şimdi Söyle Bir Tespitte Bulunayım 2 Telif 3 4 Ay Önce Atılıyor İse Ve Natron Abi 5 6 Ay Ve Üstü Süredir Video Cekmeyip [DARK MAPIDA ICINDE] Nasıl 3. Bir Telif Yiyor Burda Alone İsmindeki Arkadaşı Korumaya Calısman İyi Birşey Ama Bu Kin Besleyip Gözü Yükseklerde Olan Arkadaşı Korumanda Biraz Hata Zaten Dark Harici Bir Sürü Harita Var Ve İsteyen Oynayabilir Video Cekmesinler O Kin Beslemiş Adamda Oturur Oturdugu Yerde Saygılar
İsteyen başka map kullanabilirdi zaten binlerce map var alıp kullanın bu zor birşey değil isterseniz map linki atalım indirin :/
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
dark mapındaki reklamları silip düzenleme yapıp kz şekillerini felan değiştirip içindeki zemini değiştirip kullanırsak bi sıkntı çıkmaz değil mi ? 

Linklerini gizle |
Bu konuyu Ömer TELLİ elbette ki görecektir, bilmiyorum ne kadar ilgilenir. " -ALoNeDaRK- " 'a ait ne kadar harita var ise CSDurağı sunucularından kaldırılması gerektiğini düşünmekteyim. Çünkü madem böyle bir mevzu var, bu CSDurağını da ilgilendirir çünkü CSDurağı sunucuları bedava değil. Bu durum diğer sunucular içinde geçerlidir sadece CSDurağı için geçerli değil. Eğer ki, sunucu firma sahibi gözü ile bakar isem müşteri bu haritayı sunucusunda açmak isterse " -ALoNeDaRK- " 'dan bir şekilde izin alması gerekmektedir. İzin alabiliyorsa da o sunucuda video çekildiği zamanda herhangi bir sıkıntının olmaması gerekmektedir.
ALoNeDaRK 'ı tanırım daha evvelden TS'de baya muhabbet ettik. Bu tip bir davranışı ben şahsen beklemezdim, çünkü bu oyunda her şey oynanılması kullanılması için vardır ve bunların olması oyuncu kazandırır. Bundan 6 yıl evvel Erdener abim(Allah rahmet eylesin), benim çıkarttığım pelerin eklentisi zımpırtısını csplugin.com da benim adım silip paylaştığı için davranışımı buna göre değiştirseydim belki de bu kadar ileri gidemeyecektim eklenti yazma konusunda. Bilirsiniz ki pelerin muhabbeti yıllarca tüm jail iplerde oldu, ben çıkıpta bu eklentiyi csplugin.com dan aldınız blablabla vs. demedim. Pelerin eklentisinin aslıda modelide bana ait değildir ama eklentiyi hazırlayıp Erdener abiye veren benim. Bir şey demediysem kullanılması için demedim, ALoNeDaRK'tan da bunu beklerdim.
Konu benim gözümde bitmiştir. NatronAbi kanalı içinde üzgünüm, böyle bir konuda kapatılması kötü olmuş.
ALoNeDaRK 'ı tanırım daha evvelden TS'de baya muhabbet ettik. Bu tip bir davranışı ben şahsen beklemezdim, çünkü bu oyunda her şey oynanılması kullanılması için vardır ve bunların olması oyuncu kazandırır. Bundan 6 yıl evvel Erdener abim(Allah rahmet eylesin), benim çıkarttığım pelerin eklentisi zımpırtısını csplugin.com da benim adım silip paylaştığı için davranışımı buna göre değiştirseydim belki de bu kadar ileri gidemeyecektim eklenti yazma konusunda. Bilirsiniz ki pelerin muhabbeti yıllarca tüm jail iplerde oldu, ben çıkıpta bu eklentiyi csplugin.com dan aldınız blablabla vs. demedim. Pelerin eklentisinin aslıda modelide bana ait değildir ama eklentiyi hazırlayıp Erdener abiye veren benim. Bir şey demediysem kullanılması için demedim, ALoNeDaRK'tan da bunu beklerdim.
Konu benim gözümde bitmiştir. NatronAbi kanalı içinde üzgünüm, böyle bir konuda kapatılması kötü olmuş.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Alonedark v1 den çalıp yapınca sıkıntı çıkmıyorsa bizde senin dediğin gibi yaparsak sıkıntı çıkmazNuriReisHDYoutuber yazdı:dark mapındaki reklamları silip düzenleme yapıp kz şekillerini felan değiştirip içindeki zemini değiştirip kullanırsak bi sıkntı çıkmaz değil mi ?

Linklerini gizle |
-
yap gitsin karşimmehmetxkonya1 yazdı:Alonedark v1 den çalıp yapınca sıkıntı çıkmıyorsa bizde senin dediğin gibi yaparsak sıkıntı çıkmazNuriReisHDYoutuber yazdı:dark mapındaki reklamları silip düzenleme yapıp kz şekillerini felan değiştirip içindeki zemini değiştirip kullanırsak bi sıkntı çıkmaz değil mi ?
Linklerini gizle |
-
Forumdaki kullancılar bu tartışmayı anlamadı son yorumumu atıyorum
ben AloneDark'ı savunmuyorum "jail_buyukisyan_Dark" mapını savunuyorum ancak artık ne derseniz deyin umrumda değil iyi forumlar
görüşmemek üzere.
ben AloneDark'ı savunmuyorum "jail_buyukisyan_Dark" mapını savunuyorum ancak artık ne derseniz deyin umrumda değil iyi forumlar
görüşmemek üzere.
Linklerini gizle |
-
Gerçekten saçmalık
burada natronun bir emeği var 1 yıllık 1.5 yıllık emek var işin içinde 100 lerce video 100 lerce 1000 lerce saatin gitmesi demek. Bunu kafanıza koyun. Tek bir oyun için kanalının 200bin kişilik ailesinin fesh edilmesi demek youtube den defol git demek , ağır koyar yani . Bunu unutmayın ki sırf böyle kişiler yüzünden CS 1.6 HICBIR ZAMAN GELIŞMEYECEKTIR. İnsan gurur duyar bak benim mapımı kullanıyor diye . Türk dür diye gurur duyar o da mı yok cs 1.6 yı yüceltiyor diye gurur duyar . KİN KAPLAMIŞ Birinden bunları beklemek az da bile 1 yıldır youtubedeyim kazancıma bakın buyrun : Biz emeği para için değil sırf youtube de bir yere gelmek için yapıyoruz . 100 200 lira cebimize girsin diye değil.
ALONEDARK HIÇ YAKIŞTIRAMADIM. IYI FORUMLAR.
burada natronun bir emeği var 1 yıllık 1.5 yıllık emek var işin içinde 100 lerce video 100 lerce 1000 lerce saatin gitmesi demek. Bunu kafanıza koyun. Tek bir oyun için kanalının 200bin kişilik ailesinin fesh edilmesi demek youtube den defol git demek , ağır koyar yani . Bunu unutmayın ki sırf böyle kişiler yüzünden CS 1.6 HICBIR ZAMAN GELIŞMEYECEKTIR. İnsan gurur duyar bak benim mapımı kullanıyor diye . Türk dür diye gurur duyar o da mı yok cs 1.6 yı yüceltiyor diye gurur duyar . KİN KAPLAMIŞ Birinden bunları beklemek az da bile 1 yıldır youtubedeyim kazancıma bakın buyrun : Biz emeği para için değil sırf youtube de bir yere gelmek için yapıyoruz . 100 200 lira cebimize girsin diye değil.
ALONEDARK HIÇ YAKIŞTIRAMADIM. IYI FORUMLAR.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |