Kolay gelsin. Say mesaj renklerinide çeşitlendirebilirseniz tesekkür ederim.ahmetsencanx2 yazdı:değiştirilmeyecek hiçbirşey yoktur. olay nasıl değiştirebileceğini bilmekte.undead52 yazdı:Bu dosyalari değiştemiyorsunuz.Oyuncunun ancak kendi eliyle degiştirelebilir.
Yeni bir mod
Moderatör: Moderatörler
Yeni bir mod
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Yeni bir mod
Dalga geçmeyiniz sizde silah seslerini ve cıroshairi değiştirseydiniz her şeyin değiştirilebilir olduğunu görebilirdinizYek'-ta yazdı:Kolay gelsin. Say mesaj renklerinide çeşitlendirebilirseniz tesekkür ederim.ahmetsencanx2 yazdı:değiştirilmeyecek hiçbirşey yoktur. olay nasıl değiştirebileceğini bilmekte.undead52 yazdı:Bu dosyalari değiştemiyorsunuz.Oyuncunun ancak kendi eliyle degiştirelebilir.

Linklerini gizle |
-
Yeni bir mod
Yine söylüyorum değistirmek ile yeni silah sesi eklemek farkli bir şey.The Professiona͏l yazdı:Dalga geçmeyiniz sizde silah seslerini ve cıroshairi değiştirseydiniz her şeyin değiştirilebilir olduğunu görebilirdinizYek'-ta yazdı:Kolay gelsin. Say mesaj renklerinide çeşitlendirebilirseniz tesekkür ederim.ahmetsencanx2 yazdı: değiştirilmeyecek hiçbirşey yoktur. olay nasıl değiştirebileceğini bilmekte.
Linklerini gizle |
Yeni bir mod
Sprite fix bir şey, al ekranın ortasına koy sabit kalsın. Orada yazı döndüğü için oranın rengi değişmez. Oyuncu kendisi isterse kendi dosyalarını degistirir kullanır.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Yeni bir mod
Crosshairi değişmek mi ben değiştirebiliyorum csgo Crosshair yapabiliyorum mesela silah sesi değişmek içinde sma si vardı onunThe Professiona͏l yazdı:Dalga geçmeyiniz sizde silah seslerini ve cıroshairi değiştirseydiniz her şeyin değiştirilebilir olduğunu görebilirdinizYek'-ta yazdı:Kolay gelsin. Say mesaj renklerinide çeşitlendirebilirseniz tesekkür ederim.ahmetsencanx2 yazdı: değiştirilmeyecek hiçbirşey yoktur. olay nasıl değiştirebileceğini bilmekte.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 391
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Yeni bir mod
Hocam ayıp ettin bu da yeni bir modTaha Demirbaş yazdı:Başımda yeni bir mod var. Eğer olmasa idi ilgilenebilirdim. :S

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Yeni bir mod
Bir yolu var.
Once oraya olumlerin gelmemesini yapicaz yani message begini blockluycaz,
butun silahlari kucuk bir spriteye koyucaz,
Gelen olumlerin sprite karsiligini sag ustte yapistiricaz yan tarafada isimleri hud mesajiyla koyacagiz..
Sana yontem verdim yap yapabilirsen
Gelen olumlerin sprite karsiligini sag ustte yapistiricaz yan tarafada isimleri hud mesajiyla koyacagiz..

Linklerini gizle |
Yeni bir mod
Eklentide değişmiş ayni yoldan çıkacaksın. Hazir şeyleri tekrar yapmak boş zaman olacak. Olan eklentiyi değiştirin buyuk ihtimal bakmadim ama 3 haneli kod sistemi vardir
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 391
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
Yeni bir mod
Hocam alt tarafı kill frag yazılarını beyaz yapmak istemiştimPaZee yazdı:Bir yolu var.

Linklerini gizle |