GameTracker Plugini
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
GameTracker Plugini
Arkadaşlar benim sorum ben serverime "/top15 online" diye bi komut ekleyip serverdeki kişi bunu yazdığında serverin gametrackerdeki online sürelerindeki bilgiyi alabilir mi?, yani uydurmasyon yok map değişince yok servere rest atınca sıfırlanmıyacak. Gametrackerle bağlantılı olacak ve serverdeki toplam online süresi en fazla olan ilk 15 kişiyi göstercek. "/online surem" diynincede kendi gametrackerde yazan online süresini gösterebilecek.
Uzun lafın kısası : Game tracker ile bağlantılı bir online süre plugini varmı ? mevcut mu ? değil ise yapılabilir mi ? mümkün mü ?
Çünkü eğer böyle birşey olsa binlerce insanın işine yarıyacağını düşünüyorum. Böyle birşey herkese lazım çünkü.
Uzun lafın kısası : Game tracker ile bağlantılı bir online süre plugini varmı ? mevcut mu ? değil ise yapılabilir mi ? mümkün mü ?
Çünkü eğer böyle birşey olsa binlerce insanın işine yarıyacağını düşünüyorum. Böyle birşey herkese lazım çünkü.
Link: | |
Linklerini gizle |
GameTracker Plugini
Bahsettiğiniz turden yok sanırsam. Ama basit olarak sayfaya atan var. Sayfa dan veri çekmek gerekiyor
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
GameTracker Plugini
anladım dostum sayfaya yönlendiren pluginde iş görebilir. link atabilirmisin ?Taha Demirbaş yazdı:Bahsettiğiniz turden yok sanırsam. Ama basit olarak sayfaya atan var. Sayfa dan veri çekmek gerekiyor
Linklerini gizle |
-
GameTracker Plugini
Gametracker sayfasinda kendisini görebilir ama veri çekmek zor.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
GameTracker Plugini
oyunda "/online sure" yazınca gametracker sayfasına yönlendiren bi plugin varmı peki arkadaşlar ?
Linklerini gizle |
-
GameTracker Plugini
menüde 1) Statlarim 2)Skor Top15 3)sure Top15
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
-
-
Konu Sahibi
GameTracker Plugini
dostum bu gametracker ile bağlantılı demi ? yani map değişme server restleme gibi durumlarda falan sıfırlanan birşey değil değilmi ? eğer öyleyse bunu nasıl kendime göre değiştirecem onuda yazarmısın nereleri nasıl değiştirmem gerekiyor ?crowlinn yazdı:gtstats.sma
buyur kardeşim serverde /gametracker yazdığında menü açılır .
Linklerini gizle |
-
GameTracker Plugini
Evet hocam verileri gametrackerden çekiyor değiştirilecek yer yok plugin de sadece menü ismlerinde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz ip adresini otomatik tanıyor pluginexelds78 yazdı:dostum bu gametracker ile bağlantılı demi ? yani map değişme server restleme gibi durumlarda falan sıfırlanan birşey değil değilmi ? eğer öyleyse bunu nasıl kendime göre değiştirecem onuda yazarmısın nereleri nasıl değiştirmem gerekiyor ?crowlinn yazdı:gtstats.sma
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
GameTracker Plugini
çok iyimiş ya tam aradığım şeyi buldum çok teşekkür ederim dostumcrowlinn yazdı:Evet hocam verileri gametrackerden çekiyor değiştirilecek yer yok plugin de sadece menü ismlerinde değişiklik yapmak isteyebilirsiniz ip adresini otomatik tanıyor pluginexelds78 yazdı:dostum bu gametracker ile bağlantılı demi ? yani map değişme server restleme gibi durumlarda falan sıfırlanan birşey değil değilmi ? eğer öyleyse bunu nasıl kendime göre değiştirecem onuda yazarmısın nereleri nasıl değiştirmem gerekiyor ?crowlinn yazdı:gtstats.sma
Linklerini gizle |