İllegal server satışları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
İllegal server satışları
Hocam grupta hala mevcut istteyen bakabilir bende gordum ancak server o paylasan kisininmi bilmedigim icin forumdan paylasim yapmadim. 

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
- Clan İsmi: PayitahT JB
- İletişim:
İllegal server satışları
serwerı satmaya kalksalar bile eposta panel gibi bilgileri nasıl ddevredecek biraz mantıklı olun arkadaşlar.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
İllegal server satışları
E postayı vermek cokmu zor sence ?narkoz19030671 yazdı:serwerı satmaya kalksalar bile eposta panel gibi bilgileri nasıl ddevredecek biraz mantıklı olun arkadaşlar.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: csXX.csduragi.com
- Clan İsmi: PayitahT JB
- İletişim:
İllegal server satışları
kardeş e postayı bi şekilde geri alır . onuda geçtik panele para atarken isim soyisim aynı olması lazım yani tc kimlik numarası lazım.
bu devirde bırak tc kimlik numarasını millet cep telefon numarasını bile vermiyo ne diyosunuz siz.
bu devirde bırak tc kimlik numarasını millet cep telefon numarasını bile vermiyo ne diyosunuz siz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
İllegal server satışları
Serveri kapatmak amaçlı açmadım konuyu, zaten öğütlü denetle gibi durumda yapacak kişiliklerden değilim server almak için uzun zamandır bekliyorum. Emin olun yüksek ipilerin devirleri çok kolay oluyor tc ve eposta millet bakmıyor diyebilirim.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
İllegal server satışları
Mobil ödeme yapar.narkoz19030671 yazdı:kardeş e postayı bi şekilde geri alır . onuda geçtik panele para atarken isim soyisim aynı olması lazım yani tc kimlik numarası lazım.

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
İllegal server satışları
Dostum sana yalan söylüyorsun demiyoruz ama video olsaydı detaylı bir şekilde adamla konuşup ts'sine gidip orada da video çekmeye devam etseydin eğer gerçekse anında kapatılırdı saten.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
İllegal server satışları
mantıklı düşünün diyorsunnarkoz19030671 yazdı:kardeş e postayı bi şekilde geri alır . onuda geçtik panele para atarken isim soyisim aynı olması lazım yani tc kimlik numarası lazım.
e postayı bir şekilde geri alamaz.
Tc kimlik vermezler ama herkez deyil ben eskiden jaildeyken yetkilerden tc alıyordum.
Bu devirde adam para için insan olduruyor...
Linklerini gizle |