İllegal server satışları
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
İllegal server satışları
Uzun zamandır server arıyoruz bulamıyoruz ömer bey, bu duruma bir açıklık getirseniz çok iyi olur cidden facebook veya teamspeak gibi yerlerden illegal satıl yapılalarak son gün devir işlemi satış yapılıyor .
Bu dikkatımı çekti fotoğraf yeni gördüm ve çektim herhangi bir şaka veya oyun değilse umarım gerekli işlem yapılır
Bu dikkatımı çekti fotoğraf yeni gördüm ve çektim herhangi bir şaka veya oyun değilse umarım gerekli işlem yapılır
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
İllegal server satışları
Bu kanıt diye sayılmaz.
Kendiniz yapmış olabilirsiniz.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
İllegal server satışları
Merte katılıyorum öğeyi denetlede yapılmış olabilir.RE1 yazdı:Uzun zamandır server arıyoruz bulamıyoruz ömer bey, bu duruma bir açıklık getirseniz çok iyi olur cidden facebook veya teamspeak gibi yerlerden illegal satıl yapılalarak son gün devir işlemi satış yapılıyor .
2BFF92DD-F4B1-492D-B0D2-D3C9ADFBC3E8.png8F1A0F2C-CA97-49B5-925C-71AE5974F20F.png
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
İllegal server satışları
telefonda öğeyi denetle vardı da bizim mi haberimiz yohShooTeR yazdı:Merte katılıyorum öğeyi denetlede yapılmış olabilir.RE1 yazdı:Uzun zamandır server arıyoruz bulamıyoruz ömer bey, bu duruma bir açıklık getirseniz çok iyi olur cidden facebook veya teamspeak gibi yerlerden illegal satıl yapılalarak son gün devir işlemi satış yapılıyor .
2BFF92DD-F4B1-492D-B0D2-D3C9ADFBC3E8.png8F1A0F2C-CA97-49B5-925C-71AE5974F20F.png

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
İllegal server satışları
Ben yapıyorum meselaaNuriReisHDYoutuber yazdı:telefonda öğeyi denetle vardı da bizim mi haberimiz yohShooTeR yazdı:Merte katılıyorum öğeyi denetlede yapılmış olabilir.RE1 yazdı:Uzun zamandır server arıyoruz bulamıyoruz ömer bey, bu duruma bir açıklık getirseniz çok iyi olur cidden facebook veya teamspeak gibi yerlerden illegal satıl yapılalarak son gün devir işlemi satış yapılıyor .

Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
İllegal server satışları
ShooTeR yazdı:Ben yapıyorum meselaaNuriReisHDYoutuber yazdı:telefonda öğeyi denetle vardı da bizim mi haberimiz yohShooTeR yazdı: Merte katılıyorum öğeyi denetlede yapılmış olabilir.
herkes sen değil knk

Linklerini gizle |
-
İllegal server satışları
O fb grubunda bende varım aslında bakayım hemen.NuriReisHDYoutuber yazdı:ShooTeR yazdı:Ben yapıyorum meselaaNuriReisHDYoutuber yazdı:
telefonda öğeyi denetle vardı da bizim mi haberimiz yoh
herkes sen değil knkben bunu da görmüştüm uzatmak yerine adamdan link isteyip bakmak daha mantıklı
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: TEAMRUBYGG
İllegal server satışları
Kanıt veya değil böyle bir saçmalık benim başımada geldi kardesim server satılıkmış almaya geldik de biz diyor ben bile kira ödüyor iken bu serverları satmaya çalışanlar kim oluyor ya da kaçak göçek kiralamaya çalışanlar takip edilmeli . Göz ardı edilmemeli .MertMatin* yazdı:Bu kanıt diye sayılmaz.
Linklerini gizle |