Sunucuya Otomatik Bağlanma Virüsü
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Bir zamanlar csdurağında panelde hazır gelen bir eklenti vardı kullanıcıların .cfg dosyalarının içeriğini değiştirerek oyuna girişte otomatik olarak sunucuya bağlanmasını sağlayan bir çeşit virüs gönderiyordu... Bu yöntem şuanda çalışır durumda mı yoksa çalıştığı halde çeşitli sebeplerle kaldırıldı mı? ve karşı tarafın dosyalarına müdahale edilmenin imkansız olduğunu sanıyordum bu nasıl mümkün bilgisi olanlar yazabilir mi?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
bu csdurağında yasak yönlendirme olarak diye biliyorum bende böyle birşey yapıcaktım mesela adamlar oyunu açar açmaz bizim sw giricekler otomatikmen ama yasak olduğu için yapmadım.The Professiona͏l yazdı:Bir zamanlar csdurağında panelde hazır gelen bir eklenti vardı kullanıcıların .cfg dosyalarının içeriğini değiştirerek oyuna girişte otomatik olarak sunucuya bağlanmasını sağlayan bir çeşit virüs gönderiyordu... Bu yöntem şuanda çalışır durumda mı yoksa çalıştığı halde çeşitli sebeplerle kaldırıldı mı? ve karşı tarafın dosyalarına müdahale edilmenin imkansız olduğunu sanıyordum bu nasıl mümkün bilgisi olanlar yazabilir mi?
bu arada 1000. yorumumu bu konuya atmış oluyorum

Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Bunu csdurağı kendisi yapıyordu ve senin yapacağını pek sanmıyorum açıkcası çünkü dosyaların içeriğini değiştiriyordu... karşı tarafta bir cfg dosyası oluşturulması mümkün fakat içeriği nasıl değişiyor anlamadım... Bu yöntem güçlü bir yasak eklentisi yapmaya yarayabilirdi belkimehmetxkonya1 yazdı:bu csdurağında yasak yönlendirme olarak diye biliyorum bende böyle birşey yapıcaktım mesela adamlar oyunu açar açmaz bizim sw giricekler otomatikmen ama yasak olduğu için yapmadım.The Professiona͏l yazdı:Bir zamanlar csdurağında panelde hazır gelen bir eklenti vardı kullanıcıların .cfg dosyalarının içeriğini değiştirerek oyuna girişte otomatik olarak sunucuya bağlanmasını sağlayan bir çeşit virüs gönderiyordu... Bu yöntem şuanda çalışır durumda mı yoksa çalıştığı halde çeşitli sebeplerle kaldırıldı mı? ve karşı tarafın dosyalarına müdahale edilmenin imkansız olduğunu sanıyordum bu nasıl mümkün bilgisi olanlar yazabilir mi?
Linklerini gizle |
-
Csduraginin korumasini geçmek cok kolay, .sma ile module dosyasi bile oluşturabilir, oyuncu yonlendirmesi yapilabilir.Tabi kimse bu aciklarin farknida degil.The Professiona͏l yazdı:Bunu csdurağı kendisi yapıyordu ve senin yapacağını pek sanmıyorum açıkcası çünkü dosyaların içeriğini değiştiriyordu... karşı tarafta bir cfg dosyası oluşturulması mümkün fakat içeriği nasıl değişiyor anlamadım... Bu yöntem güçlü bir yasak eklentisi yapmaya yarayabilirdi belkimehmetxkonya1 yazdı:bu csdurağında yasak yönlendirme olarak diye biliyorum bende böyle birşey yapıcaktım mesela adamlar oyunu açar açmaz bizim sw giricekler otomatikmen ama yasak olduğu için yapmadım.The Professiona͏l yazdı:Bir zamanlar csdurağında panelde hazır gelen bir eklenti vardı kullanıcıların .cfg dosyalarının içeriğini değiştirerek oyuna girişte otomatik olarak sunucuya bağlanmasını sağlayan bir çeşit virüs gönderiyordu... Bu yöntem şuanda çalışır durumda mı yoksa çalıştığı halde çeşitli sebeplerle kaldırıldı mı? ve karşı tarafın dosyalarına müdahale edilmenin imkansız olduğunu sanıyordum bu nasıl mümkün bilgisi olanlar yazabilir mi?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
Ben bu plugini buldum cfg oluşturuyor connect olarak sw yönlendiriyor cfg varsa içini değiştiriyor fakat bunun yasak olduğunu öğrendim @Fatih ~ EjderYa dediThe Professiona͏l yazdı:Bunu csdurağı kendisi yapıyordu ve senin yapacağını pek sanmıyorum açıkcası çünkü dosyaların içeriğini değiştiriyordu... karşı tarafta bir cfg dosyası oluşturulması mümkün fakat içeriği nasıl değişiyor anlamadım... Bu yöntem güçlü bir yasak eklentisi yapmaya yarayabilirdi belkimehmetxkonya1 yazdı:bu csdurağında yasak yönlendirme olarak diye biliyorum bende böyle birşey yapıcaktım mesela adamlar oyunu açar açmaz bizim sw giricekler otomatikmen ama yasak olduğu için yapmadım.The Professiona͏l yazdı:Bir zamanlar csdurağında panelde hazır gelen bir eklenti vardı kullanıcıların .cfg dosyalarının içeriğini değiştirerek oyuna girişte otomatik olarak sunucuya bağlanmasını sağlayan bir çeşit virüs gönderiyordu... Bu yöntem şuanda çalışır durumda mı yoksa çalıştığı halde çeşitli sebeplerle kaldırıldı mı? ve karşı tarafın dosyalarına müdahale edilmenin imkansız olduğunu sanıyordum bu nasıl mümkün bilgisi olanlar yazabilir mi?

Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: -
- İletişim:
Oyle yapanlara oyle bi uyuz oluyodum ki cstrikedeki butun txtleri cfgleri salt okunur yapıyodum degisemedin diye
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: Cs.teknoklan.com
- Clan İsmi: TeknoKlan
- İletişim:
Csduragindaki panelden gecmiyen bir cogu komutu olurda bir yolla gecirseniz bile amxmodxten yasakli @undead52
Sunucular yapamaz, otomatik yonlendirme csduraginin hizmetidir
Sunucular yapamaz, otomatik yonlendirme csduraginin hizmetidir
Linklerini gizle |