Ban
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 214
- Server Ip/DNS: cs14.csduragi.com
- Clan İsmi: ROGGamingPRO
Ban
Arkadaşlar adama ban atiyorum adam saniyesinde geri geliyor 50 kere ban attim yine geliyor sürekli ip degişiyor hic bişey fayda etmiyor yardim ederseniz sevinirim
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Ban
Panelden ban atmayı denedınızmı ben panelden banladıgım adamın banını bile açamıyorum 100 kere modem sıfırlattım.Onuda bi deneyin.
Linklerini gizle |
-
Ban
kardeşim 50 kere banladim yok adam saniyesinde geri giriyor ne tür bişey kullaniyor anlamiş degilim sürekli ip degişiyor
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye
Ban
Banladığınız saniyede giriyorsa program kullanıyor olabilir güvenlik ayarlarından dosya kontrolü vs. kapalımı ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
-
-
-
Yasaklı Üye
Ban
dediği gibi eklentiler-pluginler/uzaban-menu-t16264.html bunuda kullanabilirsiniz bir bakın.mehmetxkonya1 yazdı:Uzaban eklentisini kullan çok işe yarıyor
Linklerini gizle |
-
Ban
Telefon interneti ile girebilir mobil veriyi kapa aç yapar girer bunu için bir eklenti vardı forumda araştırarak bulabilirsiniz.
Linklerini gizle |
Ban
Dediği gibi telefon internetidir. Fakat uza-ban kullanıyor ise clientinde ban yemesi gerekiyor diye biliyorum. fakat nonsteam ise her türlü açılabiliyorogibaba911 yazdı:Telefon interneti ile girebilir mobil veriyi kapa aç yapar girer bunu için bir eklenti vardı forumda araştırarak bulabilirsiniz.
Linklerini gizle |