Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Ömerbey mutlaka okuyun

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
tastasa27
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: TURKISH GAMING

Ömerbey mutlaka okuyun

Mesaj gönderen tastasa27 »

Ben bu zamana kadar hep yaşımın adamı oldum her zaman büyüğümü büyük küçüğümü küçük bildim ben her zaman takip ettim şikayetlere yanıt veriliyor bir benim özür konum silinip duruyor ben bu yaşıma kadar hiç kimseden özür dilemedim ben geldim burda bir oyun için sizden özür diledim. Bana yapılan bir haksızlık var ortada benimle ilgilenen olmadı beni isterseniz banlayın isterseniz yasaklayın bu saatten sonra fark etmez ben bundan sonra cs yi bırakıyorum benim panelimdeki paralarda helal değildir sorun yok benim 200 tlm gitsin hiç müim değil benim burda teamtr bahanesiyle param gitti sw lerim ts lerim gitti eyw hiç sorun değil önemli olan para değil insanlık benim burda hakkım yendi durduk yere serverlerim kapatıldı durduk yere yasaklandım neyse uzatmaya gerek yok bu dünyayı düşünmeyin sadece ahirette görüşürüz ömerbey iyi günler. NOT : ReaL* [ReiS]

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

serkan ebcin

Ömerbey mutlaka okuyun

Mesaj gönderen serkan ebcin »

görüşürüz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ENESIZM
Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
İletişim:

Ömerbey mutlaka okuyun

Mesaj gönderen ENESIZM »

tamam

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

TaaRRuZ
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İletişim:

Ömerbey mutlaka okuyun

Mesaj gönderen TaaRRuZ »

Açılan konular silinip birakilmiyor hepsi incelemeye alınıyor.Hem claniniz başka clan bahanesiyle kapatilmadi servernizdeki yönetici yasaklandığı için kapatıldı.Hakkınızda hayırlısı.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
tastasa27
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Clan İsmi: TURKISH GAMING

Ömerbey mutlaka okuyun

Mesaj gönderen tastasa27 »

TaaRRuZ yazdı:Açılan konular silinip birakilmiyor hepsi incelemeye alınıyor.Hem claniniz başka clan bahanesiyle kapatilmadi servernizdeki yönetici yasaklandığı için kapatıldı.Hakkınızda hayırlısı.

İnşallah.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli