HL Modd
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
-
HL Modd
O kadar işsisiz ki farklı hesaplar açıp muhattap oluyoruz seninle, açılan hesap ile ip adresim birebir tutuyor ki hemende anladın. Normalde böyle hesap veren veya açıklama yapan birisi değilim, sırf domaini alan arkadaşım arada kalmasın diye rica edip gerekli cevabı vermesini istedim..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
HL Modd
Mustafa isimi konuşmada geçmedi. Ayrıca forum yöneticileride hesapları inceleyebilir. Aynı kişimi değil mi? Kenara sıkışınca nasıl kurtulacağınızı şaşırıyorsunuz. Daha düne kadar satın almak isteyen adam isim benzerliginden faydalanarak modu ben yaptım diyor.ahmetsencanx2 yazdı:Sırf bu yorumu atmak için forum hesabı açtığına inanamıyorum, modu felan satın almak istiyorum demedim. mustafa sami salt'a nasıl ulaşırım diye sormuştum.wonderlive yazdı:Öncelikle bu arkadaşların whois ile alakası yok. Domaini ben regleyip arkadaşlara verdim. Bu birincisi. İkinci olarakta hat babamın değil ben kullanıyorum sadece onun üzerinde. Üçüncü olarakta o numarayı alıp modu, destek sistemini satın almak istiyorum diyen şahısta sizdiniz sanırım.ahmetsencanx2 yazdı:
ya siz değilmisiniz wwarcs.com un whois bilgisinde babasının numarası olup bu numarayı aramazsan sevinirim diye ağlayanlargülüyorum
![]()
Buda kanıtı:

Linklerini gizle |
-
- İletişim:
HL Modd
@wonderlive O kadarda ciddi bir mesele değil kimseye ıspatlamak durumunda olduğumuz bir şey değil aslında ve aslında ahmet adlı arkadaşa bu aralar çok fazla sataşmamızın sebebi sadece ne tür bir hastalığının olduğunu daha iyi anlamaya yönelikti
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 100
-
HL Modd
Tartışmayı açan siz değilsiniz, başka birine gerekli cevabı verirken Ahmet denilen şahısın direk konuya atlayıp alakasız bir şekilde sataşması üzerine çıkan tartışma. @Taha Demirbaş konuyu kitlerse güzel olur.@PAŞA yazdı:Kusura bakmayın
@The Professiona͏l tartişma açtıgım için.
Linklerini gizle |
HL Modd
Bu durum tekrar yaşanırsa çıkış sebebi bulunup ilgili kişilere uyari cezasi verilecektir.
Konu disi yorumlar yasaktir
Konu disi yorumlar yasaktir
Linklerini gizle |