ts3banner istiyorum
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 253
- Clan İsmi: SynergY @JB
ts3banner istiyorum
arkadaşlar banner yapabilecek musait olan varmı aşağıda belirttiğim gibi icon rengimiz kırmızı. ona göre ayarlarmısınız
SYNERGY JAILBREAK
Server IP: 213.238.173.241
TS3: ts133.csduragi.com
Toplantı Her Cumartesi 20:00 Da
SYNERGY JAILBREAK
Server IP: 213.238.173.241
TS3: ts133.csduragi.com
Toplantı Her Cumartesi 20:00 Da
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
- Server Ip/DNS: cs121.csduragi.com
- Clan İsmi: Nationals
-
- Clan İsmi: Masquerade
ts3banner istiyorum
Bu tür konuların açılması yasaktır frum kurallarına gore konu aciniz ve burada kolaylıkla birçok banner bulabilirsiniz
team-speak-genel/ts3-icon-paylasimi-t9720.html
Linklerini gizle |
-
ts3banner istiyorum
yasakmı burası yardımlaşma forumu herkestede ps6 vs gibi programlar bulunmuyor.masquerade yazdı:Bu tür konuların açılması yasaktır frum kurallarına gore konu aciniz ve burada kolaylıkla birçok banner bulabilirsiniz
@mehmetxkonya1boş zamanlarında bu işlerle ilgileniyor.Yasak olduğunu samnıyorum çünkü para karşılığında vs yapmıyor.
Linklerini gizle |
-
ts3banner istiyorum
Sanırım düzgünce banner ve model yapan tek ben varım forumdaogibaba911 yazdı:yasakmı burası yardımlaşma forumu herkestede ps6 vs gibi programlar bulunmuyor.masquerade yazdı:Bu tür konuların açılması yasaktır frum kurallarına gore konu aciniz ve burada kolaylıkla birçok banner bulabilirsiniz
@mehmetxkonya1boş zamanlarında bu işlerle ilgileniyor.Yasak olduğunu samnıyorum çünkü para karşılığında vs yapmıyor.

Linklerini gizle |
-
ts3banner istiyorum
Aynen bende program var fakat güzel yapamammehmetxkonya1 yazdı:Sanırım düzgünce banner ve model yapan tek ben varım forumdaogibaba911 yazdı:yasakmı burası yardımlaşma forumu herkestede ps6 vs gibi programlar bulunmuyor.masquerade yazdı:Bu tür konuların açılması yasaktır frum kurallarına gore konu aciniz ve burada kolaylıkla birçok banner bulabilirsiniz

Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
ts3banner istiyorum
Ihıhım...mehmetxkonya1 yazdı:Sanırım düzgünce banner ve model yapan tek ben varım forumdaogibaba911 yazdı:yasakmı burası yardımlaşma forumu herkestede ps6 vs gibi programlar bulunmuyor.masquerade yazdı:Bu tür konuların açılması yasaktır frum kurallarına gore konu aciniz ve burada kolaylıkla birçok banner bulabilirsiniz
Bizide unutmayın !
Yaptığın bannerlar güzel mehmet ancak biraz efektlerde aşırılık oluyor daha sade yapabilirsin ama emek söz konusu

Linklerini gizle |
-
ts3banner istiyorum
ShooTeR yazdı:Ihıhım...mehmetxkonya1 yazdı:Sanırım düzgünce banner ve model yapan tek ben varım forumdaogibaba911 yazdı:
yasakmı burası yardımlaşma forumu herkestede ps6 vs gibi programlar bulunmuyor.
Bizide unutmayın !
Yaptığın bannerlar güzel mehmet ancak biraz efektlerde aşırılık oluyor daha sade yapabilirsin ama emek söz konusu

Linklerini gizle |
-
ts3banner istiyorum
Biraz aceleyle yapıyorım ondan oluyorShooTeR yazdı:Ihıhım...mehmetxkonya1 yazdı:Sanırım düzgünce banner ve model yapan tek ben varım forumdaogibaba911 yazdı:
yasakmı burası yardımlaşma forumu herkestede ps6 vs gibi programlar bulunmuyor.
Bizide unutmayın !

Linklerini gizle |