Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

sağlam Bio mod

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

sağlam Bio mod

Mesaj gönderen holigan »

Jess yazdı:
Servet245 yazdı:birincisi kodlamak ayrı ben full mod istemedim tek kişi olarak 2 sunucu yönetiyorum zm escape ve furien facem çalındı ve clanınıza hakaretler edildi lakin siz neyin kafasını yaşıyorsunuz emek ve vakit bizim işimiz siz hırsızlığınıza devam ediniz ben full modu istemedim zaten mod varsa atın gerisini ben hallederim dedim emek hırsızlıkta üstünze yoktur burası şahsi yer konuşturmayın adamı.. ayrıca facem çalındıgında tek sana değil bütün sw arkadaşlarıma küfür edildi uzatma dostum.. yotube hesabım çalındı panelim çalındı paralar gitti sen nediyorsun ?
Fazla yanlış tanımışım seni.. Şaşırmadım gerçi, tahmin ettiğim şekilde birisi çıktın. Murat isimli şahısla da aranda zerre fark yokmuş.. "al birini vur ötekine" hesabı tam olarak. bknz;

-Sunucu / clan sahiplerinden mod istemek ve istediğini alamayınca tersleyip küfür etmek,
-Eklenti konularından çok iyi anlıyormuş gibi hareket edip internet üzerinden bulduğun bir config dosyasını "Kurduğunuz mod eksik olmuş, al bunu ben kodladım biraz gerisini siz kodlarsınız" deyip sözde yardım ediyormuşcasına atmak,
-Özel kodlama ile hazırlanmış olduğunu iddia ettiğin bir furien modundan bahsedip ortaklık teklif etmek.. (Sonradan bozuk olduğunu söylemen ve "elinde furien modu olan varsa atabilir mi?" diye konu açmak :|)
-Sunucuma farklı oyuncu isimleriyle girip "Servet sunucuma saldırıyor ne olur bir şey söyleyin artık saldırı yapmasın" demek.. Farkında olduğum halde bir şey belli etmiyordum ayriyeten,
-Makine ile saldırı yapmak.. ve daha fazlası..

Ailevi değerlere hakarete varasıya kadar küfürleştiğin kişiyle üzerinden sadece 3-4 gün geçtikten sonra barışıp ortak olmandan anlamalıydım aslında.. Çok iyi niyetliymişim sana karşı gerçekten
+1

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Mrs.Hunter

sağlam Bio mod

Mesaj gönderen Mrs.Hunter »

@holigan Like (:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Mrs.Hunter

sağlam Bio mod

Servet245 yazdı:yorum için sağol mehmet kardeşş emeğmiz çok elhemdürüllah.

Okadar yazdı adam konus actı buda bir emek ((:

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Mrs.Hunter

sağlam Bio mod

Servet245 yazdı:yorum için sağol mehmet kardeşş emeğmiz çok elhemdürüllah.

Okadar yazdı adam konus actı buda bir emek ((: He birde attıgın video daki sw benim sw ..Emin ol 5 dk da konu acıp kurmadılar o swyi ..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Servet245
İletişim:

sağlam Bio mod

Mesaj gönderen Servet245 »

olabilir güle güle kullan beğendim modunu..

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ByBuLuT ☪
Clan İsmi: -
İletişim:

sağlam Bio mod

Mesaj gönderen ByBuLuT ☪ »

Servet245 yazdı:birincisi kodlamak ayrı ben full mod istemedim tek kişi olarak 2 sunucu yönetiyorum zm escape ve furien facem çalındı ve clanınıza hakaretler edildi lakin siz neyin kafasını yaşıyorsunuz emek ve vakit bizim işimiz siz hırsızlığınıza devam ediniz ben full modu istemedim zaten mod varsa atın gerisini ben hallederim dedim emek hırsızlıkta üstünze yoktur burası şahsi yer konuşturmayın adamı.. ayrıca facem çalındıgında tek sana değil bütün sw arkadaşlarıma küfür edildi uzatma dostum.. yotube hesabım çalındı panelim çalındı paralar gitti sen nediyorsun ?
Neyi çalmışız ?

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Servet245
İletişim:

sağlam Bio mod

Ulan pezevenk kapattırmazsan adam değilsin karaktersiz faceden ana bacı sövyorsun mod hakkında kimle birlik oldunda böyle konuşuyon düşmanını iyi seçtin.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

holigan
Server Ip/DNS: 213.238.173.117
Clan İsmi: Holigan | Clan

sağlam Bio mod

Mesaj gönderen holigan »

Servet245 yazdı:Ulan pezevenk kapattırmazsan adam değilsin karaktersiz faceden ana bacı sövyorsun mod hakkında kimle birlik oldunda böyle konuşuyon düşmanını iyi seçtin.
El salla yasaklandın :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Servet245
İletişim:

sağlam Bio mod

Senle Youtubede Etiket Gününde Görüşücez :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
Servet245
İletişim:

sağlam Bio mod

Bakalım serverın'a neler oluyor :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala