Yılbaşı adı altında ne güzelde hristiyanların christmas bayramını kutluyorsunuz : ) Kırmızı noel kostümü, çam ağacı, değnek, ve karakter hepsi hristiyanların bayramına ait özel bir parça... Bu kadar düşmeyin bu salaklıkları bırakın bu sadece ve sadece asimile olmaktır.
@sizofrenresul isimli arkadaş gibi ayaz ata yada daha farklı özgün içerikler bulup kutlayın yılbaşını
SW IP : Cs52.csduragi.com
TS IP : Ts198.csduragi.com
Cumartesi Saat 17:00 Toplantı.
FaceBook Sayfası : OZMENS1610
Server İsmi : RuLingS JailBreaK
renk kırmızı siyah örnekteki gibi olsun.
The Professiona͏l yazdı:Yılbaşı adı altında ne güzelde hristiyaların christmas bayramını kutluyorsunuz : ) Kırmızı noel kostümü, çam ağacı, değnek, ve karakter hepsi hristiyanların bayramına ait özel bir parça... Bu kadar düşmeyin bu salaklıkları bırakın bu sadece ve sadece asimile olmaktır.
@sizofrenresul isimli arkadaş gibi ayaz ata yada daha farklı özgün içerikler bulup kutlayın yılbaşını
The Professiona͏l yazdı:Yılbaşı adı altında ne güzelde hristiyaların christmas bayramını kutluyorsunuz : ) Kırmızı noel kostümü, çam ağacı, değnek, ve karakter hepsi hristiyanların bayramına ait özel bir parça... Bu kadar düşmeyin bu salaklıkları bırakın bu sadece ve sadece asimile olmaktır.
Çok çok çok büyütülecek bir konu aslında her şeyiyle batıya özenmek ahmaklıktan başka bir şey değil ben işin dini boyutunu bir kenara bıraktım bu özentiliktir, bu Türklüğü bırakıp batıya özenip ona köle olmaktır... Yanlış anlama bu ifadelerim senin için değil genel konuşuyorum genellikle herkes yılbaşını kutladığını iddia eder fakat onların dini bayramlarına ait kostumleri kullanır bu ahmaklık değil mi? İşinizi bölmüş gibi olmıyayım... bu yıl kullanın ama en azından gelecek yıl bunları yapmayın zararın neresinden dönerseniz kardır
jail ip 213.238.173.18
csgo mod ip 213.238.173.122
csgo jailbreak 185.193.165.170 (herhangi bir sunucu reklamı yok)
ts: ts37.csduragi.com
fb/incrediblejailbreak
The Professiona͏l yazdı:Çok çok çok büyütülecek bir konu aslında her şeyiyle batıya özenmek ahmaklıktan başka bir şey değil ben işin dini boyutunu bir kenara bıraktım bu özentiliktir, bu Türklüğü bırakıp batıya özenip ona köle olmaktır... Yanlış anlama bu ifadelerim senin için değil genel konuşuyorum genellikle herkes yılbaşını kutladığını iddia eder fakat onların dini bayramlarına ait kostumleri kullanır bu ahmaklık değil mi? İşinizi bölmüş gibi olmıyayım... bu yıl kullanın ama en azından gelecek yıl bunları yapmayın zararın neresinden dönerseniz kardır
ben işimi yapıp isteğe göre banner yaptım o kadar benlik bir durum söz konusu değildir.HAKLISIN HAK VERIYORUM
jail ip 213.238.173.18
csgo mod ip 213.238.173.122
csgo jailbreak 185.193.165.170 (herhangi bir sunucu reklamı yok)
ts: ts37.csduragi.com
fb/incrediblejailbreak
Teşekkürler
biraz karışık oldu ama sülale kurmuşsunsunuz mubarek qweqw