Sunucum Yurt Dışına Kapatılıyor
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 524
- Server Ip/DNS: 213.238.173.53
- Clan İsmi: World War'Z
- İletişim:
Sunucum sürekli yurt dışına kapatılıyor... Giriş sorunlarını bütün gün uğraşarak tek tek düzelttim ve sonrada bu çıktı karşıma... Son mesajınızdan anladığım kadarıyla hala benim sorunum olduğunu düşünüyorsunuz... Dün sorunun yaşandığı zombi IPlerini paylaştım... Belki de başka sunucularda da vardır bu sorun her neyse ben dün bir müşterinizi bu durumdan kurtardım bunları görmezden gelip hala bana kuru gürültü yapıyorsun diyip konuyu kapatıyorsunuz kuru gürültünün sebebi herkese geri dönüş yapıp bana yapmamanızdır... Sizde biliyorsunuz ki daha önce de aynı sebeplerle engel yedim... 2 gün boyunca sunucum 20 kişinin üstüne çıkmazken benim ne yapmamı bekliyorsunuz? Sunucularda sorun olmadığında ne zaman böyle davrandığımı gördünüz? En son mesajınızda "amx off yapın" yazan mesajınızı göndermişsiniz gerçekten bu çok şaşırtıcı çünkü hem holigan hemde ben zaten sorunun neyden kaynaklandığını hangi eklentilerin bu duruma sebebiyet verdiğini açık ve seçik olarak bildirdik ve bu sorunun bizden kaynaklı olmasının mümkün olmadığını söyledik çünkü bu eklentileri uzun süredir kullanıyoruz ve bu sorun yeni yaşandı... Bana mantıklı bir açıklama yapmıyorsunuz sonra engel yememe sebep olan şeyler yapıyorum malesef
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.117
- Clan İsmi: Holigan | Clan
Sayın Ömer TELLİ
Belki problemim düzelmiş olabilir ama giremeyen oyuncularım-adminlerim geçen haftaya kadar sorunsuz giriş yapabiliyordu
Bu hafta bu sorunu yaşayanlara Csduragindaki diğer Zombie Sunucularına giriş yapmalarını söyledim ve aynı sorunu yaşadılar
Evet problem bizim eklentilerimizden kaynaklı ama geçen haftaya kadar herhangi bir problem yoktu
Yani bireysel bir problem değil muhakkak sizin yapmış olduğunuz bir değişiklik buna sebep oluyor
Diğer Zombie Sunucularının sahipleri veya yetkilileri yeterince takip etmediklerinden veya foruma üye olmadıklarından ötürü yoğun bir şikayet altında değilsiniz
Türkiyeyi en iyi temsil eden sunucunun bu kadar boşverilmiş olması üzücü... 2 günden beri düşüştesiniz
Belki problemim düzelmiş olabilir ama giremeyen oyuncularım-adminlerim geçen haftaya kadar sorunsuz giriş yapabiliyordu
Bu hafta bu sorunu yaşayanlara Csduragindaki diğer Zombie Sunucularına giriş yapmalarını söyledim ve aynı sorunu yaşadılar
Evet problem bizim eklentilerimizden kaynaklı ama geçen haftaya kadar herhangi bir problem yoktu
Yani bireysel bir problem değil muhakkak sizin yapmış olduğunuz bir değişiklik buna sebep oluyor
Diğer Zombie Sunucularının sahipleri veya yetkilileri yeterince takip etmediklerinden veya foruma üye olmadıklarından ötürü yoğun bir şikayet altında değilsiniz
Türkiyeyi en iyi temsil eden sunucunun bu kadar boşverilmiş olması üzücü... 2 günden beri düşüştesiniz
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: RESPECT CLAN
Dediğiniz gibi benim zombide bu aralar bu gibi sorunları fark Etim. Bu sorun çözülmez gibi gözüküyor fakat çözülmeside zor gibi gözüküyor. Yurt dışı serverlerine önceden giriyordum bende şimdi giremiyorum sadece csdurağı sunucusu değil bütün yabancı sunuculara giremiyorum. Herkezde aynı sorun yaşanmaktadır. Benim fikrim şöyle Gametracker yurt dışı sunucu girişini kapatmış olmalı. Belki hislerimde yanılabiliyorum pek emin değilim ama araştırdım bu karşıma çıktı. Ümit kesilmez siz araştırmaya devam edin.The Professiona͏l yazdı:Sunucum sürekli yurt dışına kapatılıyor... Giriş sorunlarını bütün gün uğraşarak tek tek düzelttim ve sonrada bu çıktı karşıma... Son mesajınızdan anladığım kadarıyla hala benim sorunum olduğunu düşünüyorsunuz... Dün sorunun yaşandığı zombi IPlerini paylaştım... Belki de başka sunucularda da vardır bu sorun her neyse ben dün bir müşterinizi bu durumdan kurtardım bunları görmezden gelip hala bana kuru gürültü yapıyorsun diyip konuyu kapatıyorsunuz kuru gürültünün sebebi herkese geri dönüş yapıp bana yapmamanızdır... Sizde biliyorsunuz ki daha önce de aynı sebeplerle engel yedim... 2 gün boyunca sunucum 20 kişinin üstüne çıkmazken benim ne yapmamı bekliyorsunuz? Sunucularda sorun olmadığında ne zaman böyle davrandığımı gördünüz? En son mesajınızda "amx off yapın" yazan mesajınızı göndermişsiniz gerçekten bu çok şaşırtıcı çünkü hem holigan hemde ben zaten sorunun neyden kaynaklandığını hangi eklentilerin bu duruma sebebiyet verdiğini açık ve seçik olarak bildirdik ve bu sorunun bizden kaynaklı olmasının mümkün olmadığını söyledik çünkü bu eklentileri uzun süredir kullanıyoruz ve bu sorun yeni yaşandı... Bana mantıklı bir açıklama yapmıyorsunuz sonra engel yememe sebep olan şeyler yapıyorum malesef
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Senin yaşadığın durumun csdurağı ile alakası yok... gametracker'ın cs sunucuları üzerinde bir etkisi yok... Benim yaşadığım durum csdurağı sunucumun yurt dışına kapatılması senin yaşadığın sorun ise anladığım kadarıyla yurt dışı sunucularına giriş yapamaman... Bunun csdurağı ile alakası yokEnesReiS` yazdı: Dediğiniz gibi benim zombide bu aralar bu gibi sorunları fark Etim. Bu sorun çözülmez gibi gözüküyor fakat çözülmeside zor gibi gözüküyor. Yurt dışı serverlerine önceden giriyordum bende şimdi giremiyorum sadece csdurağı sunucusu değil bütün yabancı sunuculara giremiyorum. Herkezde aynı sorun yaşanmaktadır. Benim fikrim şöyle Gametracker yurt dışı sunucu girişini kapatmış olmalı. Belki hislerimde yanılabiliyorum pek emin değilim ama araştırdım bu karşıma çıktı. Ümit kesilmez siz araştırmaya devam edin.
Linklerini gizle |
.ru uzantili sitelere felan girebiliyormusun ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 155
Sanırsam siz eskidende böyle bir sorunla karşılaşmıştınız.
Bu durum Güvenlik açısından CSDuragı'nın yurt dışı girişlerini sınırladığı veya tamamen engellemesi olabilir , fikrim bu.
Bu durum Güvenlik açısından CSDuragı'nın yurt dışı girişlerini sınırladığı veya tamamen engellemesi olabilir , fikrim bu.
Linklerini gizle |
Host bir ara yurt disina kapali idi. Bazı sorunlar yaşanmıştı bilgilendirme atıldi fakat suanda bir sorun gozukmuyor. Gerçi açıkmı bilmiyorum
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Şuanda sorun görünmüyor fakat bazı ülkelere kapalı durumda sanırım pakistandan giriş yapılamıyor sunucumuzda pakistanlı yetkili var ve önceden giriş yapıyordu şuan giriş yapamıyor eğer mümkünse pakistan yasağını kaldırabilir misiniz? Mümkün değilse sadece yetkili arkadaşın IP adresini erişime açık hale getirirseniz çok iyi olur. IP: 139.190.197.217
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 155
Yurt dışına kapanmasını saçma değilmi ? heleki sizin için özel izin olsada açık olmalı serverinizde çok sayıda başka ülkelerden oyuncularda var buda bence bir başar , böyle bir kısıtlama hem sizin için hemde csduragının yabancı ülkelerde tanınmasını engelliyor.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
Durumu daha iyi anlamanız için pakistan IP'si ile vpn üzerinden csdurağı sunucularına sorgu gönderdim Csdurağı Yönetim Pro sunucusu ve World War'Z hariç diğer bütün sunucular yanıt veriyor fakat bu iki sunucuya pakistan ve endonezya ülkelerinden erişim sağlanmıyor... Aynı şekilde sunucumuza giriş yapamayan pakistanlı yetkili MRGaming sunucusuna girebiliyorken bizim sunucumuza giremiyor tıpkı videoda olduğu gibi...
https://www.youtube.com/watch?v=71xO0Bh6gG8
Eğer özel bir nedeni yoksa pakistan'a erişimin açılmasını talep ediyorum
https://www.youtube.com/watch?v=71xO0Bh6gG8
Eğer özel bir nedeni yoksa pakistan'a erişimin açılmasını talep ediyorum
Linklerini gizle |