Ortak Arıyan ?
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 11
Ortak Arıyan ?
Konuyu Dogru Yere Yazmısımdır İnşallah.Öncelikle Selamın Aleyküm Ben 4 5 Seneye Yakın Server Yöneten Birisiyim İsmim Gökay NamıDeğer ALBAY Birçok Kişi Bu Nicki Kullanıyor Ama iLK Bendeydi
Demek İstediğim Şu Belki Bilen Makedonya Kendi Serverim Ve Yönettim HellForce.HellTeamtr.Teamtr.vb Birçok Klan Şuan Ayrılmayı Düşünüyorum Ama Serverine Ortak Arıyan Pluginci Teamspeak 3 Ten Ve Herşeyden Anlıyan Server Uzatmada FİLAN YARDIM Edicek Biriyim Gelmemi İstenler Alta Cs Yada ts3 ipsini atabilir yada özelden ulaşabilir Saygılar

Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Ortak Arıyan ?
Bu tarz konular yasaktı sanırım.ALBAY CS161 yazdı:Konuyu Dogru Yere Yazmısımdır İnşallah.Öncelikle Selamın Aleyküm Ben 4 5 Seneye Yakın Server Yöneten Birisiyim İsmim Gökay NamıDeğer ALBAY Birçok Kişi Bu Nicki Kullanıyor Ama iLK BendeydiDemek İstediğim Şu Belki Bilen Makedonya Kendi Serverim Ve Yönettim HellForce.HellTeamtr.Teamtr.vb Birçok Klan Şuan Ayrılmayı Düşünüyorum Ama Serverine Ortak Arıyan Pluginci Teamspeak 3 Ten Ve Herşeyden Anlıyan Server Uzatmada FİLAN YARDIM Edicek Biriyim Gelmemi İstenler Alta Cs Yada ts3 ipsini atabilir yada özelden ulaşabilir Saygılar
@Taha Demirbaş
Linklerini gizle |
-
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
-
-
- Server Ip/DNS: Cs22.csduragi.com
- Clan İsmi: vSTURK
-
Ortak Arıyan ?
+17 ALIM VARDIR İSTERSEN GELEBİLİRSİN TABİ ORTAKLIK OLURMU BİLMEM AMA GUZEL ORTAM SAGLARIZ.
Linklerini gizle |
-
-
Ortak Arıyan ?
ts38.csduragi.comALBAY CS161 yazdı:Yaşım 18 @drwestcoast Ts3 Ünü Atabilir Misin
Linklerini gizle |