@noeldayi Ts3 ume gelıp dalale bonjour serverıme vurdu dedıgını yada
yorumlara plugın yapacak aranıyor ucretı verılecekdır dedıgını unutmuş gibi bir halin var eruhlu ?
@NuriReisHDYoutuber Nuri ben sana ozur dıledıgın ıcın sınırlenmedım bir server için diledigine sinirlendim.Serkan november kimki senı eleştirecek almayın "BUNU" yazacak. Sen o insanlar karşısında ezılıp bukuldugun ıcın sana sınırlendım bak noel dayıya racon koymaya çalışıyor altta kalıyormuyum tabıkı hayır.Cunku server açmak gibi bir niyetim yok tek derdım omer telli ile karşılıklı barışmak
Ömer Telli Bakarmısın
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 6
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
Ömer Telli Bakarmısın
@ReisV3 Ne zaman geldımde dedım ? kafandaki senaryolar iyimiş. ve ücret konusunu nerde atarsan eskileri görmek isterim.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
Ömer Telli Bakarmısın
Şöyle Diyeyim yani ben bu oyunu eğlenmek için oynuyorum , server felan hepsi bahane ben ortamımı sevdiğim için . Sonuçta bir klanım var ve ben o klanımı dağıtmamam gerek bu yüzden ve doğru karar verdiğimi düşdüğüm içinReisV3 yazdı:@noeldayi Ts3 ume gelıp dalale bonjour serverıme vurdu dedıgını yada
yorumlara plugın yapacak aranıyor ucretı verılecekdır dedıgını unutmuş gibi bir halin var eruhlu ?
@NuriReisHDYoutuber Nuri ben sana ozur dıledıgın ıcın sınırlenmedım bir server için diledigine sinirlendim.Serkan november kimki senı eleştirecek almayın "BUNU" yazacak. Sen o insanlar karşısında ezılıp bukuldugun ıcın sana sınırlendım bak noel dayıya racon koymaya çalışıyor altta kalıyormuyum tabıkı hayır.Cunku server açmak gibi bir niyetim yok tek derdım omer telli ile karşılıklı barışmak
Link: | |
Linklerini gizle |