Ömer Telli Bakarmısın
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 6
Ömer Telli Bakarmısın
Arkadaşlar Merhaba Ben Dalale.
Öncelikle Sözlerime Başlamadan Şunu Söyliyeyim kendime sözüm vardı ömer telliden bir oyun ıcın ozur dılemeyecegıme.
Bu sozumden donmuyorum cs 1.6 server açmayıda dusunmuyorum.
Ömer Telli ile başda kavga etme nedenim her zaman dedıgım gıbı serverımı kapatması değil,Serverimi kapattıkdan sonra bana kufretmesiydi haklı olarak birden fazla servere zarar verdım ama haksız olarak problemim onun şahsıyla olmasına ragmen ailesine kufur ettım.Bu dedıklerım bır cogunuzun hosuna gıtmeyıp yazacaksınızdır
"haklı olarak serveremı vurdun ?" " Boyle ozur konusumu olur ?" Diye ancak Ben ne serkanım nede nurireishd
Benım Agzımdan ıcımden gecmeyen bır sey cıkmaz.Bu ozur konusunu Diğerlerinin aksine cs 1.6 da server acmak ıcın de acmıyorum.
Sadece Bir İnsanla Problemini onunla cozmelısın aılesıne kufur etmek saygısızlık oldugu ıcın acıyorum. Ben Kendısının sunucularına zarar verdıgım tum videoları sıldım kendisine İSTEGI talebınde csduragına saglam pıng atan scrıptleri - tr de saldırı çıkışına ızın veren radore ile anlaşmalı yerlerın ıp classlarını atmayada hazırım.
Kendisinden Tek Ricam Ailevi Bilgilerimin ts3.csduragi.com da paylaşılmaması elınden geldıgı kadarını onlemesıdır.
Bunun yanında bundan sonra kanalımda csduragına karşı bır vıdeo atmayacagımı + kendisinden özür diledigimi belirtmek isterim.
Hayırlı gunler.
Öncelikle Sözlerime Başlamadan Şunu Söyliyeyim kendime sözüm vardı ömer telliden bir oyun ıcın ozur dılemeyecegıme.
Bu sozumden donmuyorum cs 1.6 server açmayıda dusunmuyorum.
Ömer Telli ile başda kavga etme nedenim her zaman dedıgım gıbı serverımı kapatması değil,Serverimi kapattıkdan sonra bana kufretmesiydi haklı olarak birden fazla servere zarar verdım ama haksız olarak problemim onun şahsıyla olmasına ragmen ailesine kufur ettım.Bu dedıklerım bır cogunuzun hosuna gıtmeyıp yazacaksınızdır
"haklı olarak serveremı vurdun ?" " Boyle ozur konusumu olur ?" Diye ancak Ben ne serkanım nede nurireishd
Benım Agzımdan ıcımden gecmeyen bır sey cıkmaz.Bu ozur konusunu Diğerlerinin aksine cs 1.6 da server acmak ıcın de acmıyorum.
Sadece Bir İnsanla Problemini onunla cozmelısın aılesıne kufur etmek saygısızlık oldugu ıcın acıyorum. Ben Kendısının sunucularına zarar verdıgım tum videoları sıldım kendisine İSTEGI talebınde csduragına saglam pıng atan scrıptleri - tr de saldırı çıkışına ızın veren radore ile anlaşmalı yerlerın ıp classlarını atmayada hazırım.
Kendisinden Tek Ricam Ailevi Bilgilerimin ts3.csduragi.com da paylaşılmaması elınden geldıgı kadarını onlemesıdır.
Bunun yanında bundan sonra kanalımda csduragına karşı bır vıdeo atmayacagımı + kendisinden özür diledigimi belirtmek isterim.
Hayırlı gunler.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 214
-
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Ömer Telli Bakarmısın
Aslinda omer bey ip kontrolu yaparak baksa iyi olur fake biriside olabilir.MustafaAli yazdı:Bana dalaleymişsin gibi hiç gelmedi.
Linklerini gizle |
Ömer Telli Bakarmısın
Fake değil

En son Yek'-ta tarafından Cmt Kas 25, 2017 9:16 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
Konu Sahibi
Ömer Telli Bakarmısın
Artık yetkili değilim, ama şunu belirtmek isterim, dalale seninle iyi eğlendik. Ömer abi şu zamana kadar ilgilenmedi güldü geçti, bir şey yapsaydı çoktan yapardı ve bana aynen şunu söyledi, yaz kenara bu çocukta özür için bana gelecek. Sen özür dilemiyorum yazmışsın ama yazdıkların özür dilediğini gösteriyor. Neyse, söz bize düşmez artık.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Ömer Telli Bakarmısın
@Yek'-ta Bak yekta ben bugune kadar sıkayet acanların aksıne cs de dandık bır server acmak ıcın ozur dılemıyorum + şuan sana ts3de oldugu gıbı bunları bunları yapdımda demeyecegım yalnız eger ticari işletmenın zarar almasına guluyorsan hastaneye gitmelisin yekta.
"Sen özür dilemiyorum yazmışsın ama yazdıkların özür dilediğini gösteriyor"
Demişssin.Dikkat ettiysen son cumlemde acıcka soyledım yalnız serverlere vurdugum ıcın degıl kufur ettıgım ıcın dedım neyse yekta sen csgo gir az mumkunse cıkma
"Sen özür dilemiyorum yazmışsın ama yazdıkların özür dilediğini gösteriyor"
Demişssin.Dikkat ettiysen son cumlemde acıcka soyledım yalnız serverlere vurdugum ıcın degıl kufur ettıgım ıcın dedım neyse yekta sen csgo gir az mumkunse cıkma
Linklerini gizle |
Ömer Telli Bakarmısın
Dalelecim Ömer Abinin aksine seni az çok severim, ama sen Ömer abiye az buz küfür etmedin, şimdi adam senin için ne yapsın?
İşi gücü bıraktım foruma girdim sana bakıyorum. Bıraktığım işimde ödevim, artık öğrenciyim, bak buda ödevim :D
İşi gücü bıraktım foruma girdim sana bakıyorum. Bıraktığım işimde ödevim, artık öğrenciyim, bak buda ödevim :D
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |