Cs43 Hakkında
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Cs43 Hakkında
Yasak olduğunu bilmediğimiz için atmıştık herhangi bir plugin vs. yüklemedik panelde olan specbotu eklentisinden gelen bir özellikti bu.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 49
Cs43 Hakkında
Kusura bakmayinda spec botu acarken orda açıklamasi var zaten 3 den fazla atmayin diye nasil bilmiyordunuz bide ts3 e gelip tehdit etmeyle olmuyor o is yiyosa gel ts me dedigin gibi herkezi banla adammiisn sen
Linklerini gizle |
-
Cs43 Hakkında
Kimsenin Kimseyi tehdit etigi yok kendi kafandan Element uydurmana gerek yok canim kardesim biz gereken bilgi arz etik bilmiyorduk bidaha olmaz.
cs43.csduragi.com
cs77.csduragi.com
cs103.csduragi.com
cs43.csduragi.com
cs77.csduragi.com
cs103.csduragi.com
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Cs43 Hakkında
Asistanin gelip tehdit ediyor ve gelip tehdit ettigi yok diyorsun
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Cs43 Hakkında
Tehtid edildin diye serveri kapattırmaya çalışıyorsun.
Ayıp Birşey
Ayıp Birşey
Linklerini gizle |
-
Cs43 Hakkında
Bizim Serverimizde Asistan Muhabeti yok Sadece Kurucu : winston ortak : olarak ben varim bide Yardimcimiz : onur arkadaşimiz var
Boşuu bosuna konuyu uzatiyorsun bilip bilmeden ne biliyorsunki başka serverden bizden oldugu ne bilerek direk bizi sucluyorsun onu anladim konu uzadi cevap vermiyecem iyi günler
Boşuu bosuna konuyu uzatiyorsun bilip bilmeden ne biliyorsunki başka serverden bizden oldugu ne bilerek direk bizi sucluyorsun onu anladim konu uzadi cevap vermiyecem iyi günler
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Cs43 Hakkında
Kardesim @mertmatin* tehdit idaha 10 dk once yapti ve ortagi winston gelip benim swme komutculuk alip ts de yukselmeye calisiyor hepsi kirmizida zaten benim onlarla alip veremedigim yok sadece kurallar var onlara uymadilar paylaştım
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Cs43 Hakkında
Tehtit tamamda sen server kapattırmaya çalışıyorsun direk bence yapmamalısın.Derdondar yazdı:Kardesim @mertmatin* tehdit idaha 10 dk once yapti ve ortagi winston gelip benim swme komutculuk alip ts de yukselmeye calisiyor hepsi kirmizida zaten benim onlarla alip veremedigim yok sadece kurallar var onlara uymadilar paylaştım
Zaten etse nolacak sen açık vermedikten sonra banla geç.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
-
Cs43 Hakkında
Tamam kardeşim birdaha olmaz dedik konuyu siz uzattınız yok tehdit falan dediniz. Konuşmak istiyorsanız ts119.csduragi.com'a gelin bi konusalım
Linklerini gizle |