Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Panel plugin yardım

CSDurağı panel kullanımı hakkında bilgiler, merak ettikleriniz, takıldığınız yerleri burada sorabilirsiniz

Moderatör: Moderatörler

Konu Sahibi
katranci42

Panel plugin yardım

Mesaj gönderen katranci42 »

Arkadaşlar plugins dosyasına giriyorum fts den plugini atıyorum fakat beni panelin en baş sayfasına atıyor pluginide yüklemiyor neden olabilir acaba sonu amxx. ile biten plugini ftp giriş accoons amxmodx plugins e giriyorum atıyorum fakat beni panelin en baş sayfasına atıyor hiç bir şey demeden

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

ogibaba911

Panel plugin yardım

Mesaj gönderen ogibaba911 »

sadece .sma lar yüklenebiliyor :)

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Taha Demirbaş
İletişim:

Panel plugin yardım

Mesaj gönderen Taha Demirbaş »

.sma dosyalarini panelin eklenti yukle kismindan yukleyiniz. Amxx ve sma hatic dosyalarini ftp den atacaksiniz

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala

Konu Sahibi
katranci42

Panel plugin yardım

Mesaj gönderen katranci42 »

güzel kardeşlerim zaten sma dosyasını ordan yapıyorum ftp den giriyorum plugins dosyasına oraya amxx atılıyor ama atıyorum beni panel anasayfaya atıyor geri sma dosyasını biliyorum nereye atıldıgını ftp den confin amxxmod plugins e amxx atılıyor ama atamıyorum

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

emirakpinar
Server Ip/DNS: -
Clan İsmi: -
İletişim:

Panel plugin yardım

Mesaj gönderen emirakpinar »

katranci42 yazdı:güzel kardeşlerim zaten sma dosyasını ordan yapıyorum ftp den giriyorum plugins dosyasına oraya amxx atılıyor ama atıyorum beni panel anasayfaya atıyor geri sma dosyasını biliyorum nereye atıldıgını ftp den confin amxxmod plugins e amxx atılıyor ama atamıyorum
Ürün ana sayfasından "Eklenti Yükle" kısmına basarak açılan pencereye eklentinin smasını yükleyeceksiniz. Panel onu amxx çevirecek.

Siz plugins içerisine amxx yükleyemezsiniz.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala