Yasaklanma
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 10
Yasaklanma
Arkadaşlar bildiğiniz gibi geçende konu açmıştım ama cevaplanmamıştı sanırsam göremedim.
Bayramda konu açtım 2-3 ay sonra tekrar konu aç durumuna göre affederiz denilmişti ama henüz net bir karar alınmadı.
Ömer bey acaba net bir karar belli oldumu hakkımda forum yasağım ile ilgili gerçekten affedilirsem sunucu açmayı duşunuyorumda
@PaZee @Taha Demirbaş konuyu ömer beye iletirmisiniz yazdıgınıda görmem için yasaklamazsanız çok mutlu olurum.
Yasaklı forum adım : Xander
[@Bilinmeyen Etiket]
Bayramda konu açtım 2-3 ay sonra tekrar konu aç durumuna göre affederiz denilmişti ama henüz net bir karar alınmadı.
Ömer bey acaba net bir karar belli oldumu hakkımda forum yasağım ile ilgili gerçekten affedilirsem sunucu açmayı duşunuyorumda
@PaZee @Taha Demirbaş konuyu ömer beye iletirmisiniz yazdıgınıda görmem için yasaklamazsanız çok mutlu olurum.
Yasaklı forum adım : Xander
[@Bilinmeyen Etiket]
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
-
Konu Sahibi
Yasaklanma
Cevap bekliyoruz bakalım inşallah.MertMatin* yazdı:Yasağın açılsa çok iyi olur.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 89
-
Konu Sahibi
Yasaklanma
Eskiden "IMPARATOR GAMING"te kurucuydum cs20 kapatıldıgında 1k ucrete satıldıgına dair kanıtsız bir şekilde sayfada editor olan yönetim yazı paylaşmış forumdada klan ile ilgili yazıları ben paylaştıgım için oradan yasakladım hemde uzun bi sebepten dolayı.ManiFesto yazdı:kusura bakmayın özel değilse neden yasaklandığınızı merak ettim ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 89
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.18
- Clan İsmi: [I]ncredibLe'S
- İletişim:
Yasaklanma
Her ne kadar forumda şikayet bölümü kapalı olsada forumda özlediğim ender kullanıcılardansın. Hakkında hayırlısı olsun. Affedilmen taraftarıyım ama bize düşmüyor ne yazık ki.
Linklerini gizle |