Ana Panelim Çalındı Bilgiler Benim Üstüme
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
[@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @Yek'-ta
Benim yavuz isminde arkadaşım CS48 TS61 İ SATIN ALIYO VE ANA PANELİNİ ÇALDIRIYO FORUMDA HESABI YOK DİYE BEN PAYLAŞIYORUM ÖMER BEY TC KİMLİK OLDUN BÜTÜN BİLGİLERİ ARKADAŞIN ÜSTÜNE YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
Benim yavuz isminde arkadaşım CS48 TS61 İ SATIN ALIYO VE ANA PANELİNİ ÇALDIRIYO FORUMDA HESABI YOK DİYE BEN PAYLAŞIYORUM ÖMER BEY TC KİMLİK OLDUN BÜTÜN BİLGİLERİ ARKADAŞIN ÜSTÜNE YARDIMCI OLURMUSUNUZ ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Arkadaşın ana panelini verdiği kişilere dikkat etmeli şifremi unuttum işlemi uyguladınızmı ?ChormeCANN yazdı:[@Bilinmeyen Etiket] @Taha Demirbaş @Yek'-ta
Ek olarakda kullanıcı hatasına girmektedir.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1892
- Clan İsmi: CANAKKALE
Sen Çok KomiksinOsmanTan yazdı:Qwqwww
Biraz olgun davranıpta nasıl davranılcağınızı öğrenmiyorsunuz.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
1. Server sana ait değil adam hala servetinin başında ona da sorabilirsin
2. seni ilgilendirmez bi durum var
3. çalınma diye bir durum söz konusu değil uydurmayın hala herşey asıl sahibindedir ayrıyeren kanıtı varsa atın
4. şikayet bölümü kapalıdır ama bakılsın istiyorim serverinde bulundum bir klan
3. çalınma diye bir durum söz konusu değil uydurmayın hala herşey asıl sahibindedir ayrıyeren kanıtı varsa atın
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 83
1. Si benimle doğru konuş beni neyin ilgilendirip ilgilendirmeyeceği ömer beye veya başka bir yetkiliye kalıyor 2.si panelin asıl sahibi yavuz benim tsm de benden yardım istedi bende konuyu açtım adam tc kimlik olsun bütün bilgileri verebilirim diyor yani adamın üstüne ana panelNuriReisHDYoutuber yazdı:1. Server sana ait değil adam hala servetinin başında ona da sorabilirsin
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
adam nasıl yardım istedi bilemiyorum şuan ts Dr afk ana panel olan herşey onda şuan , uzatma gerek yok son soz Ömer abi deChormeCANN yazdı:1. Si benimle doğru konuş beni neyin ilgilendirip ilgilendirmeyeceği ömer beye veya başka bir yetkiliye kalıyor 2.si panelin asıl sahibi yavuz benim tsm de benden yardım istedi bende konuyu açtım adam tc kimlik olsun bütün bilgileri verebilirim diyor yani adamın üstüne anpanelNuriReisHDYoutuber yazdı:1. Server sana ait değil adam hala servetinin başında ona da sorabilirsin
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
Forum kurallarına dikkat et haddini bil !OsmanTan yazdı:Amına kodum beyinsizi server neyine ***
Linklerini gizle |
-
seni ilgilendirmez bi durum var çalınma diye bir durum söz konusu değil uydurmayın hala herşey asıl sahibindedir ayrıyeren kanıtı varsa atın şikayet bölümü kapalıdır
Linklerini gizle |