şikayetim var...
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 71
- İletişim:
şikayetim var...
lütfen şu kod işi geri gelsin cidden panelimiz çalınıyor ve bizim yerimize milletin günahına giriyorlar kod ne zaman gelicek serverımızın sahibi adına fatura bilgisini kendi panelimden girmişler ve sabah ticketten mesaj geldi cidden şikayetim var kod gelsinn..
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 1133
şikayetim var...
beyefendi şikayet bölümü kapalıdır kod olarak olan yavaşlamadan dolayı kaldırılmıştı , düşüncem en yakın sürede tekrardan aktif edeceklerdir.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
şikayetim var...
güzel kardeşim haklısında bizim günahımız alınıyor paneli alıyorlar içinde para yok allahtan faatura bilgilerim yerinden bizim server sahibi adına fatura açıyorlar ve sabah panelden mesaj geliyor bunu açıklamazsanız paneliniz kapanıcak diyor bende napayim artık en azından kod vardı ve kodsuz girilmiyordu en iyisiydi..
Linklerini gizle |
-
şikayetim var...
Paneliniz nasıl alınıyor Nasıl şifre bulunuyor ?Servet245 yazdı:güzel kardeşim haklısında bizim günahımız alınıyor paneli alıyorlar içinde para yok allahtan faatura bilgilerim yerinden bizim server sahibi adına fatura açıyorlar ve sabah panelden mesaj geliyor bunu açıklamazsanız paneliniz kapanıcak diyor bende napayim artık en azından kod vardı ve kodsuz girilmiyordu en iyisiydi..
şifreyi değiştirmeden önce virüs tarama ile bilgisayarınızı taratın . ondan sonra gerekirse güzelce bi format atın.
Linklerini gizle |
-
- İletişim:
-
şikayetim var...
önemli bir konu panelinizin tüm sorumlusu sizsiniz. Daha dikkatli olarak her linke tıklamadan , kimseye ana panel vermeden bir sistem oturtmanız gerekmektedir.Servet245 yazdı:deniyecem kardeşim sağolasın..
Linklerini gizle |