banka yolu ödeme
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 71
- İletişim:
banka yolu ödeme
merhaba beyler biliyorsunuzki tel ile ödeme yaptığında saniyesinde para panele geliyor , ama bide banka yoluyla yaptığımızda kaç saate geliyor tam bilginiz varsa alta yazarsanız makbule geçer bide foruma kendi profil resmimizi nasıl koyuyorduk profilden bir türlü bulamadım hayırlı geceler..
Link: | |
Linklerini gizle |
banka yolu ödeme
yeni üye isen koyabiliyormusun hatırlamıyorum. fakat sağ üstten adının üstüne gelerek kontrol panelinden işlem yapabilirsin.
2. ci ise ödeme yi mesai saatleri içerisinde yaparsanız o gün yatar. fakat 4 ten sonra yaparsanız bir sonraki günü beklersiniz.
2. ci ise ödeme yi mesai saatleri içerisinde yaparsanız o gün yatar. fakat 4 ten sonra yaparsanız bir sonraki günü beklersiniz.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 71
- İletişim:
banka yolu ödeme
Taha abi pek anlıyamadım şimdi kusura bakma yani saat öğlen 4'ü geçmez isek kaç saate geçer panele para bide profilde fotoğraf felan ekle yok abi
Linklerini gizle |
banka yolu ödeme
Ekle yok ise birazdaha süresi var ozaman.
2.si 8 ile 16 arasi yatirilan para en geç 16:00 da yatar sonrasi yatan paralar ise ertesi gun sabahi yatar
2.si 8 ile 16 arasi yatirilan para en geç 16:00 da yatar sonrasi yatan paralar ise ertesi gun sabahi yatar
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
banka yolu ödeme
Şöyle düzeltiyim Hafta içi 8:30 ile 16:00 arasında ödeme yaparsan en geç 1 saat içinde geçer ama atm den yatırdıktan sonra panelde ödeme bildirimi de yapman lazım ve hafta sonrları mesaisi yok csd yönetiminin.
Linklerini gizle |