Evet Herkeze Merhaba Uzun Süredir Yoktum @Yek'-ta Bey Beni Yasaklamıştı Yanlış Hatırlamıyor İsem 1-5 Ay Felan Oldu Dahada Uzun Olabilir Ama Kısa Olamaz.
Bu Kadar Bekledim En Son Açtığım Forum Hesabımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Çünkü Başka Hiç Bir İsim Olmuyor Hepsini Hotmail İle Açmaya Denedim Ve Artık Kullanıcı Adı Kalmadı Bu Hesabın Baş Harfinde L Harfi Var
Daima Forumda Takılan Birisiydim Bunu Eskiler Bilir.
Sessiz Sakin 1-5 2 Ay Bekledim Zaten Yekta Akıllanana Kadar Felan Gelme Demişti Süre Felanda Vermemişti Bu Yüzden Forum Hesabımın Kalkmasını Rica Ediyorum @Yek'-ta Bey ?
Anlayışınız İçin Şimdiden Bütün Csdurağı Ailesine Teşekkürler.
@Yek'-ta
@Taha Demirbaş
[@Bilinmeyen Etiket]
Forum Yasağım
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
Forum Yasağım
En son lMANSIZ WİNSTON HOCA tarafından Cmt Kas 04, 2017 7:33 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2
Forum Yasağım
Eski Konularıma Baktımda Biraz Saçma Saçma Konuştuğum Cidden Bazı Yerlerde Terbiyesizlik , Boş Mevzu Yarattığım Doğrudur Çok Doğru Bir Yasaklama Olmuştur 1-5 2 Ay Kendimi Denetledim Artık Geri Dönmek İstiyorum Eski Hesabım İle Yekta Bey Şans Verirse Tabi.
Linklerini gizle |
Forum Yasağım
13 günlük yasağa 1,5 aydan fazla dedin. Ek olarak sürekli bir bahane üretiyorsun. Yok askere gidiyorum dedin gitmedin, bırakıyorum dedin bırakmadın, yurt dışına çıkıyorum 1 sene yokum dedin 13 gün sonra geri geldin. Yasağın kalkmadı kalkmayacak.
Linklerini gizle |