sayın csduragi ailesi bu timucin yıldırım ts82.csduragi.com kurucudur daha önce serverime saldırı yapmısdı ama elımde kanıt olmadıgından dolayı konu acmamısdım ama arkdas tekrar ts77.csduragi.coma hellforce benım serverim buraya gelere hem küfür hemde tehtitler yagdırıyor saldırı 3 olucak die tehtit etti sayın ömer telli ve csduragi yetkılerı lütfen dikkate alınız ve gerekeni yapınızı böle insanlar csduraginda oldugu sürece biz rahat edemiyoruz bu 2 konum oldu biliyorum sıkayet bölumu kapalı ama mejbur buraya acdım eger yanlısım varsa düzeltin tesskuler iyi forumlar
katın : https://i.hizliresim.com/5GGj6M.png
Ts82.Csduragi.com saldırı !
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 70
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 70
https://www.youtube.com/watch?v=04lcvVN ... e=youtu.be 2nci kanıt ..kensi ses kaydının sonunda ts82 gel diyor lütfen gerekeni yapın
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Haklıdır aynı tehtidi bende aldım vidyoyu çeken kişi benim gereğinin yapılmasını arz ederim.
@Yek'ta
@OMERBEY
@Yek'ta
@OMERBEY
Linklerini gizle |
ayn dogru ts geliyor dior ts aksam saldiri yapacamSİVASLI AYAZ yazdı:sayın csduragi ailesi bu timucin yıldırım ts82.csduragi.com kurucudur daha önce serverime saldırı yapmısdı ama elımde kanıt olmadıgından dolayı konu acmamısdım ama arkdas tekrar ts77.csduragi.coma hellforce benım serverim buraya gelere hem küfür hemde tehtitler yagdırıyor saldırı 3 olucak die tehtit etti sayın ömer telli ve csduragi yetkılerı lütfen dikkate alınız ve gerekeni yapınızı böle insanlar csduraginda oldugu sürece biz rahat edemiyoruz bu 2 konum oldu biliyorum sıkayet bölumu kapalı ama mejbur buraya acdım eger yanlısım varsa düzeltin tesskuler iyi forumlar
katın : https://i.hizliresim.com/5GGj6M.png
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Video tamamdırda attığın resimden kesin sonuç burdan bakarak çıkarılmaz. Herkes o isme girip öyle şeyler yazabilir. İpsi ve ts3 idsi kendi serveriyle uyum gösteriyorsa işlem yapılır. Facebook sayfasından veya omer@csduragi.com a mail atarak durumunuzu belirtin.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Gerçekten ana panele girip saldırı atarsa ilgilinelebilir. Ts3 adresinize vurmaya kalkışırsa tsler ovh'a bağlı vurup düşürmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazım sadece bir ts adresi düşürmek ona pahalıya mal olabilir.
Linklerini gizle |