Discord sunucumuz açılmıştır, hepinizi bekleriz

https://discord.gg/43gGDQe6tS

Forumdan Yasaklanma Sebebim ?

Moderatör: Moderatörler

Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]

Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.

Konu Sahibi
CenoonX
Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

Mesaj gönderen CenoonX »

Merhaba Ben IMANSIZ WINSTON HOCA forumdan yasaklanma sebebimi hala anlamış değilim yetkili kişilere saygısızlık gibi birşey var açıklamada ama ben yekta ile sohbet ederken daima küfür eden insanım bunu yektada iyi bilir diğer bir şekilde ne küfür ederim nede başka birşey he edersem şaka olduğunu herkez bilir 150 kişide kanıt olarak sunarım buraya yasaklandım zaten işlerden dolayı müsait değildim anca zaten 1 sene sonra gelebilirim yurt dışına felan çıkıcam gitmeden önce bi konu açıyım dedim 1 sene sonra artık gelir hesabımı açar tekrardan takılrımı ama bu konu büyük ihtimal başka biri tarafından size atılmış ama kesinlikle öyle birşey yok iyi günler iyi forumlar.

@Yek'-ta

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kullanıcı avatarı

Yek'-ta
İletişim:

Mesaj gönderen Yek'-ta »

İlk hesabın bir çok sebepten dolayı uyarı yemiş yasaklanmışsın, sonra banın açılmış davranışlarını değiştirmediğin için gene yasaklanmış. Akabinde ikinci hesabını açmışsın, onda da boş mesajlar atıp kendine bu yazdığın hesaptan boş teşekkürler göndermişsin. Bana karşı olan tutumun iğne ipliği olması gerekir iken artistik artistik cümleler kuruyorsun. Akıllanmayacak isen forumdan yasaklısındır.

Link:
Linklerini gizle
Linki Kopyala
Kilitli