Merhabalar ts yetkilerinden az çok anlıyorum ama unuttuğum bir kıssım var ; Sunucu ortak üstte yönetim altta slot 3 slot 4 ün altında oluyordu ya kısaca yetkilerin dizilişini ayarlama nasıl oluyor bilen varmı id değiştirmeyi demiyorum yönetim yönetim liderinin üstünde sorunu çözemedim nasıl oluyor nasıl ayarlanır onu soruyorum . şimdiden Teşekkürler
Edit = Konuşma gücü ile ilgili birşeydi hatırladığım kadarıyla
2. Edit = Konuşma gücüymüş yapamayan arkadaşlar varsa en üst yetkiden aşağıya doğru konuşma güçlerini düşürsün oluyor . Teşekkürler
Yetkililerin sıralanması
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.162
- Clan İsmi: [F]arzet [K]i`
Yetkililerin sıralanması
Grup > Group id permlerin yerini;
Konuşma gücü ile kim üstte kim altta onu ayarlarsın.
Konuşma gücü ile kim üstte kim altta onu ayarlarsın.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 19
Yetkililerin sıralanması
ts3 ip ne yapıyım istersen ?HEPAR yazdı:Merhabalar ts yetkilerinden az çok anlıyorum ama unuttuğum bir kıssım var ; Sunucu ortak üstte yönetim altta slot 3 slot 4 ün altında oluyordu ya kısaca yetkilerin dizilişini ayarlama nasıl oluyor bilen varmı id değiştirmeyi demiyorum yönetim yönetim liderinin üstünde sorunu çözemedim nasıl oluyor nasıl ayarlanır onu soruyorum . şimdiden Teşekkürler
Edit = Konuşma gücü ile ilgili birşeydi hatırladığım kadarıyla
2. Edit = Konuşma gücüymüş yapamayan arkadaşlar varsa en üst yetkiden aşağıya doğru konuşma güçlerini düşürsün oluyor . Teşekkürler
Link: | |
Linklerini gizle |