lütfen acilll yardım edermisiniz panel giriş yapamıyorum
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 20
ACİL YARDIM cs69.csduragi.com muratparlok@gmail.com adresim çalındı panele giriş yapamıyorum yeni adresim muratparlok06@gmail.com adresi olarak değiştirilmesini istiyorum acil yarım ederseniz sevinirim panele giriş yapamıyorum LÜFTEN ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
En son AKYILDIZFATIH tarafından Cum Eki 20, 2017 11:32 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: Atlanta Clan
LÜTFEN ACİLLLLL YARDIM MAİL ADRESİM ÇALINDI
announces/forum-kurallari-t126.html
Lütfen forum kurallarına okuyup uygun konu açarmısın kardeşim.
Lütfen forum kurallarına okuyup uygun konu açarmısın kardeşim.
Linklerini gizle |
-
Facebook sayfasına yazınız yada e-mail atınız.AKYILDIZFATIH yazdı:ACİL YARDIM cs69.csduragi.com muratparlok@gmail.com adresim çalındı panele giriş yapamıyorum yeni adresim muratparlok06@gmail.com adresi olarak değiştirilmesini istiyorum acil yarım ederseniz sevinirim panele giriş yapamıyorum LÜFTEN ACİLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Linklerini gizle |
-
Email Değisikliği Çok Zor Değiştirildiğini Hiç Görmedim Ayni Durum Bendede Var Beklemedeyim
Linklerini gizle |
-
E-mailiniz çalındı derken ?
Linklerini gizle |
-
kardeşim panel onay istiyor maile geliyor o şifre de mail adresim çalındı giriş yapamıyorumAloneBoss yazdı:Email Değisikliği Çok Zor Değiştirildiğini Hiç Görmedim Ayni Durum Bendede Var Beklemedeyim
Linklerini gizle |
-
mail adresine giriş yapamıyorum oraya onay kodu geliyor o yüzden giriş yapamıyorumharleyquinn yazdı:E-mailiniz çalındı derken ?
Linklerini gizle |
-
Eğer gerçekten önemli bir durumsa olabilir diye biliyorum kardeşim.AloneBoss yazdı:Email Değisikliği Çok Zor Değiştirildiğini Hiç Görmedim Ayni Durum Bendede Var Beklemedeyim
Linklerini gizle |
-
bundan önemli daha nasıl bi durum olabilir maile gelen onay kodu olmadan panele giriş yapamıyorum yeni mail adresi aldım eger o mail adresi onaylanırsa bende panele giriş yaparımsizofrenresul yazdı:Eğer gerçekten önemli bir durumsa olabilir diye biliyorum kardeşim.AloneBoss yazdı:Email Değisikliği Çok Zor Değiştirildiğini Hiç Görmedim Ayni Durum Bendede Var Beklemedeyim
Linklerini gizle |
-
Mail adresinizin şifresini sizden başkası biliyor muydu?AKYILDIZFATIH yazdı:mail adresine giriş yapamıyorum oraya onay kodu geliyor o yüzden giriş yapamıyorumharleyquinn yazdı:E-mailiniz çalındı derken ?
Linklerini gizle |