Ts3 csduragi
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Ts3 csduragi
Reklam yapmışsınız ki ban yemişsiniz? Uzatmaya gerek var mı? Benim bir çok kez 1 2 3. Odalarım büküldü. Ama yine tuttuk. Siz ise direk ts nin yetkilisinden ban yiyorsunuz. Sizi durduk yere banlıcak değiller ya?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 199
- Server Ip/DNS: Cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: TeamTR
Ts3 csduragi
Peki biri ciksin reklam atti bu ahada kanit desin hadi odayi bsvr 1 hafta atarim afk ban sebebi nedir mic basmadim diye ban yenilirmi ?Ktalko yazdı:Reklam yapmışsınız ki ban yemişsiniz? Uzatmaya gerek var mı? Benim bir çok kez 1 2 3. Odalarım büküldü. Ama yine tuttuk. Siz ise direk ts nin yetkilisinden ban yiyorsunuz. Sizi durduk yere banlıcak değiller ya?
Linklerini gizle |
-
- Clan İsmi: oLymposGaming
- İletişim:
Ts3 csduragi
@Mr.Furkan Odanı ben sildim , silme nedenim nickindeki karakter tsde fazlalılık yapıyordu .
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 156
Ts3 csduragi
Burda konunun aslını tam olarak bilemeden fazla birşey diyemeyeceğim . Kick atan adminin neden kick attığını belirtmesini beklemekten başka birşey yapamayız.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 199
- Server Ip/DNS: Cs84.csduragi.com
- Clan İsmi: TeamTR
Ts3 csduragi
Soleyebilrdin banimi kaldirip odami 5. Ye tasirsan sevinirim ?CopyRight' yazdı:@Mr.Furkan Odanı ben sildim , silme nedenim nickindeki karakter tsde fazlalılık yapıyordu .
Linklerini gizle |