serverime saldırı lutfen ilgilenin acil
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Youtubeye vidyo geliyor orda %100 olarak gosterdım Kolay gelsın csd yöneticileri
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 2191
Kardeşim reklam saldırı değil ki reklamlara birşey yapılmıyor!
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
hey beyler adam saldırı yemiş adamı tanıyorum reklam ile yapılsada pw bulunmuş ? neyse kardeşim bütün adminlikleri sil ve herkezden değişik pw iste kimseye panel verme /yetkiver plugini koy saldırı ortadan kalkar ve kimseye asla rcon yetkisi verme.
Linklerini gizle |
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 70
kardesm reklam saldırısı deıl admınlerı silmiş panelden ve plugınlerıde orda acık acık saldırı baslıyor dedı ve ip de belli
Linklerini gizle |
-
Teşşekür Ederim AlperenİMANSIZ WINSTON HOCA yazdı:hey beyler adam saldırı yemiş adamı tanıyorum reklam ile yapılsada pw bulunmuş ? neyse kardeşim bütün adminlikleri sil ve herkezden değişik pw iste kimseye panel verme /yetkiver plugini koy saldırı ortadan kalkar ve kimseye asla rcon yetkisi verme.
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
ip belli ise sıkıntı yok kimin ne yaptığı belli ayaz kanka dediğim gibi herşeyi tamamen değiştir kimseye panel rcon yetkisi verme /yetkiver plugini koy.
Linklerini gizle |
-
Ortada reklam yok "saldırı" başlıklı bir konu ama şikayet bölümü kapalı bu durumda ne yapılır bilmiyorum ama
birazda kullanıcı hatasına girmiş buna verdiğiniz yetkilere dikkat ediniz.İyi geceler.
birazda kullanıcı hatasına girmiş buna verdiğiniz yetkilere dikkat ediniz.İyi geceler.
Linklerini gizle |
-
İlgilendigin için teşşekürlerogibaba911 yazdı:Ortada reklam yok "saldırı" başlıklı bir konu ama şikayet bölümü kapalı bu durumda ne yapılır bilmiyorum ama
Linklerini gizle |
-
rica ederim ne demek...Metecan Bey yazdı:İlgilendigin için teşşekürlerogibaba911 yazdı:Ortada reklam yok "saldırı" başlıklı bir konu ama şikayet bölümü kapalı bu durumda ne yapılır bilmiyorum ama
Linklerini gizle |
Şikayet bölümü kapalı, bir şikayetiniz var ise omer@csduragi.com a mail atabilirsiniz.
Linklerini gizle |