ForumSpeak CSDurağı Serveri İle Karşınızda
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi
Yasaklı Üye - Mesajlar: 21
@jilet14533 omer telli nin avatarını kullanmak yasak değilmi ?
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Son Ödeme Tarihi : 08.10.2017 Almayı düşünürsen cs127 bu tarihte büyük ihtimalle kapanıcakCevayiRTR yazdı:@jilet14533 omer telli nin avatarını kullanmak yasak değilmi ?
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
önemli olan ip sırası değil dostum senin yapacağın o modda ki en gelişmiş ve ilgi çekici pluginler kurmandır. Sadece en kısa örneği cs249’u almıştı @ogibaba911 paintball server açtı full çekiyordu hemen hemen işte doldurmakta sana bağlı dostum başarılar dilerim.CevayiRTR yazdı:@ENESIZM Teşekkür ederim dostum surf için ip önerin nedir ?
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 881
Bence sen csdurağından hiç server alma fatih (jix). Arkadaşlar kendisi yasaklı dır. Panelden Ömer beye söverek yasaklandı.
Bu konuda cevap verilmeyerek silinmiştir. Şimdide clan ismi değişerek csdurağında Server almaya çalışıyor.
Bu konuda cevap verilmeyerek silinmiştir. Şimdide clan ismi değişerek csdurağında Server almaya çalışıyor.
Bu mesaja eklenen dosyaları görüntülemek için gerekli izinlere sahip değilsiniz.
Linklerini gizle |
Bende ciddiye alıp mesaj atıyorum.
Üye yasaklanmış olup konu silinenlere taşınmıştır. İp aldığı görülür ise bildiriniz.
Üye yasaklanmış olup konu silinenlere taşınmıştır. İp aldığı görülür ise bildiriniz.
Linklerini gizle |