SALDIRI YAPIYORLAR HALA DEVAM EDİYOR AMA YARDIM EDEN YOK
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 15
BİRİ BİZE YARDIM EDEBİLİR Mİ CİDDEN ÇOK SIKILDIM İKİ SAATİR DESTEK İSTİYORUM KONULARIM SİLİNİYOR ÖZELDEN MESAJ ATMAK İÇİN DAHA AKTİF OLMAM LAZIMMIŞ LÜTFEN BİRİ TSYE GELEBİLİR Mİ DESTEK OLARAK SES KAYIRLARI VE SSLER VAR https://i.hizliresim.com/d70oMQ.png
Link: | |
Linklerini gizle |
-
Yasaklı Üye - Mesajlar: 469
- Server Ip/DNS: 213.238.173.44
- Clan İsmi: TeamTR Gaminq
- İletişim:
Can Havliyle Açılan Bir Konu Bence Silinmemeli Bir Yardım Edelim Arkadaşa Kardeşim Hemen Çabuk Tsni Sıfırla Yedek Atma Tsni Sıfırla Eğer Yedeğin Eskiyse Onu At Hızlı ol
Linklerini gizle |
Forum kurallarına uymaz iseniz saldırı yeseniz bile konu direkt silinenlere taşınır.
Bu yemiş olduğunuz saldırı siz kaynaklı bir sıkıntı. TS üzerinde vermiş olduğunuz/ayarlamış olduğunuz yetkiler sonucunda oluşan bir sıkıntı. TS yi sıfırlayın kimseye yetki vermeyin.
Bu yemiş olduğunuz saldırı siz kaynaklı bir sıkıntı. TS üzerinde vermiş olduğunuz/ayarlamış olduğunuz yetkiler sonucunda oluşan bir sıkıntı. TS yi sıfırlayın kimseye yetki vermeyin.
Linklerini gizle |