Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
TeamTRAilesi Normalde Jail Ortamını Bırakmıştı Ama Şunu Farkettik Biz Bıraktık Diye Ona Buna Sallayan 1-2 Tane Clan Çıkmış Ortaya Tekrardan Küçük Bir Ders İçin Geri Geldik Amacımız Jailin Güzel Bir Ortam Olduğunu Kanıtlamak Bizde O Yüzden 6 Senedir Bu Ortamdayız.
Kurucu :IMANSIZ WINSTON HOCA Kurucu :Vanesssa Kurucu :Chorme[CAN] Kurucu :Taaruz
4 Kurucu İle Yolumuza Devam Ediyoruz Başarılı Ve İşini İyi Bilen Bir Ekibiz Bunun Kanıtını Gösterebiliriz Her Daim
HİKAYEMİZ :
Hikayemiz Şöyle Nerdeyse Tüm Kurucular Ortak Bir Clan Altında Buluştu Wild Gaming'de Kurucu Olan Ben Ve Vanessa Sonrasında Can Taaruz Mami Dayı Ve Vb İnsanlarla Bu Yolumuza Devam Ettik Hiç Bir Zaman Ayrılmadık Hepimizin Farklı Farklı Hikayeleri Var Ben 6 Sene Bu Ortamlardayım Bir Çok Clan Yönettim Vanessada Aynı Şekil Can Kardeşimiz İle Wild Gamingde Tanışıp Bizle Beraber Yaşadığı Birinciliklerini Taaruz'da Aynı Şekilde Kimseyi Asla Ama Asla Ezmedik Sıcak Ortamımız İçinde Küfürde Bulunmakta Samimi Ve Gerçekten Bir Aileyi Temsil Eden Bir Clan Olduk Tam 6 Sene Boyunca Bu Şekilde Devam Edicez.