Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
Taha Demirbaş yazdı:Şifreli eklentilere ben bak bakmam sen bak davası var şuanda eklenti öylece duruyor bakacak yok gözler felç oluyor
"1 ı 2ı 3 ı toplam 4 ı bu ne olsa hmm ?
Yazarken benimde gözlerim öyle oluyor. Eklentiyi kontrol ederken her satırın kontrol edilmesine gerek yok. Zaten Sistem şeması public başlıklarından belli oluyor . Bu matematik işlemlerinde sadeleştirme gibi. Ayrıca bu forumda bir çok eklenti paylaştım bu eklentilerden ne kadar memnun kalınıldı ne kadar memnun kalınılmadı bir tartmak lazım.
Forumda ki yetkili sayısı çok az ve ilgilenme saatleri de oldukça az,
Forum da cidden yetki hak eden insan çok da alınmıyor,
Bunlardan birkaçını alın da siz de rahatlayın bizde.
Benimde üniversitem var anlıyorum gerçekten koca forum 2 kişi de yetki var. Hakikaten belirli bir seviyeye gelmiş insanlara bir kaç yetki verin ki bu çark daha hızlı dönsün. Birde şu var herkese güvenilmez gerçekten ama bu forumda az çok kime güvenilebilineceği görünüyor. Ayrıca diyelim ki güvenilir olmayan birisi tarafından tüm konuların silindiğini düşünelim. Bu durumu engellemek için ise haftada bir sistem yedeklemesi yapılınılabilinir. Yani şuanda aklıma gelen bu kadar. Yamuk yapan insan kendine yamuk yapmış olur. Csduragi yedekleri geri yukleyerek bu olayı telefi edebilir.
3 Saatte 1 eklenti onayı yapılsa hiç bir sorun kalmayacağını düşünüyorum. hatta bırak 3 saati 10 saatte 1 işlem onaylansa veya reddedilse bile hiç bir sorun kalmayacağını düşünüyorum. Bu bence çok yoğun olmak değil Ya iseteksizlik , Yada tembelliktir.
Aslında forum tamamı ile bende, daha evvelden okul sebebi ile bırakacağımı dile getirmiştim ama bazı şeyler oldu kaldım. Şuanda da zaten bilgisayarım bozuk başka bilgisayarım yok bu sebeple Taha da rica ettim o bakmaya çalışıyor. Onunda şahsi işleri var bakamıyor. Siz günde 3 saat falan diyorsunuz ama bizlerin hiç vakti olmuyor. Onun yerine sistem değiştireceğiz gibi. Önümüzde ki haftadan sonra net bir şekilde belli olur. Eğer dediğim sistem olmaz ise daha farklı çözümler bakacağız.
@Fatih ~ EjderYa o paylaştığın eklentiyi metrobüs te vakit geçsin diye inceledim, eklenti sorun yaratır. Eklenti çalışma sırasında önce çalışırsa sonraki eklentilerde ki komutları engeller. Sorunsuz olsa direk onaylayacaktım telefondan ama onaylamayacağım için düzgün bir açıklama yazma gereği duydum ama telefondan yazamadığım için kaldı.
Yek'-ta yazdı:Aslında forum tamamı ile bende, daha evvelden okul sebebi ile bırakacağımı dile getirmiştim ama bazı şeyler oldu kaldım. Şuanda da zaten bilgisayarım bozuk başka bilgisayarım yok bu sebeple Taha da rica ettim o bakmaya çalışıyor. Onunda şahsi işleri var bakamıyor. Siz günde 3 saat falan diyorsunuz ama bizlerin hiç vakti olmuyor. Onun yerine sistem değiştireceğiz gibi. Önümüzde ki haftadan sonra net bir şekilde belli olur. Eğer dediğim sistem olmaz ise daha farklı çözümler bakacağız.
@Fatih ~ EjderYa o paylaştığın eklentiyi metrobüs te vakit geçsin diye inceledim, eklenti sorun yaratır. Eklenti çalışma sırasında önce çalışırsa sonraki eklentilerde ki komutları engeller. Sorunsuz olsa direk onaylayacaktım telefondan ama onaylamayacağım için düzgün bir açıklama yazma gereği duydum ama telefondan yazamadığım için kaldı.
Haklısın Aklıma Gelmişti en son hallederim diye düşünmüştüm. Tekrar Bugu engelleyecek haliyle paylaşıyorum
İnşallah Daha Güzel Bir Sistem Bulunur. Ayrıca Bildirmek İsterim Ki Ben Bu İşleri Severek Zaman Ayıran Biriyim. Bu Konuda Bir Destek Verilmesi Gerekiyorsa Bende Bu Konuda Katılımda Bulunmak İsterim