Boşver takma daha yeni alışııırENESIZM yazdı:şuradaki yazan imzamı görüyorsun değil mi ? Ts adresi ve server IP'im mevcut senin serverında gözüm olmasının mümkünatı yoktur.
Csdurağı yetkilileri
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Csdurağı yetkilileri
| Link: | |
| Linklerini gizle |
-
ENESIZM
- Server Ip/DNS: MoonDeveloperTeam
- İletişim:
Csdurağı yetkilileri
Ne bilim dostum ilk defa böyle bir zihniyetle karşılaştımShooTeR yazdı:Boşver takma daha yeni alışııırENESIZM yazdı:şuradaki yazan imzamı görüyorsun değil mi ? Ts adresi ve server IP'im mevcut senin serverında gözüm olmasının mümkünatı yoktur.
| Linklerini gizle |
-
ShooTeR
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Csdurağı yetkilileri
Bizede diyenler var takma.ENESIZM yazdı:Ne bilim dostum ilk defa böyle bir zihniyetle karşılaştımShooTeR yazdı:Boşver takma daha yeni alışııırENESIZM yazdı:şuradaki yazan imzamı görüyorsun değil mi ? Ts adresi ve server IP'im mevcut senin serverında gözüm olmasının mümkünatı yoktur.
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Csdurağı yetkilileri
Kardesim bosver bizim dercemiz belli sizde iyi bir clansiniz suc bizde yardim ediyoruz iyi niyetle yaklasiyoruz birakin kendi halletsin.ENESIZM yazdı:şuradaki yazan imzamı görüyorsun değil mi ? Ts adresi ve server IP'im mevcut senin serverında gözüm olmasının mümkünatı yoktur.
| Linklerini gizle |
-
ARZ*
- Clan İsmi: MRPatron GaminG
Csdurağı yetkilileri
Bide diyor yetkililer bagiriyor panelinizi vermeyin diye biz panel istemiyoruz senden sunu vs vs yap duzelir diyoruz bu gune kadar kimseden istemedigimiz paneli senden niye isteyelim.
| Linklerini gizle |
Csdurağı yetkilileri
Bu gecerli bir guvence degildirShooTeR yazdı:Pardon, ancak gt'de turkiye sıralamasında olan bi klanın yönetim yetkilisi sizin sw panelinizi ne yapsın ?tekführer yazdı:kardeşim panel isteyip saldırı yapacaksın boş boş konuşma YETKİLİLER BAĞIRIYOR KİMSEYE GÜVENMEYİN sen kimsin
Böyle yaparak suçlama, iftira atıcı laflar ile konuşmanızı tavsiye etmem aksi takdirde ceza alabilirsiniz.
Biz söz konusu burada size yardımcı olmaya çalışıyoruz.
| Linklerini gizle |
-
tekführer
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Csdurağı yetkilileri
Burda yeni diyenler olmuş öyle bir durum yok kafanızdan uydurmayın . Müneccim değilsiniz 2 yıldan fazla csdurağındayım 1 yıla yakın süredir serverim var . Taha nında dediği gibi gt de ilk 10 a girene güvenmemizmi gerekiyor . Burda mesaj kasmak için cevap yazmayın bir bilginiz varsa cevap verin . Bu arada amxmodx de plugins bölümüne yüklediğim dosyalarda ana sayfaya atıyor
| Linklerini gizle |
-
tekführer
Konu Sahibi
Yasaklı Üye
Csdurağı yetkilileri
Olum beni delirtmeyin şurda gidin yaşınızla muhattab olun 16 17 yaşında adamsınız gelip burda bana laf yapmayın
| Linklerini gizle |
Csdurağı yetkilileri
@tekführer 3 gündür diyorsun 3 gündür Neredesin? Artı forum kurallarına uygun konu açmazsın burada sana bizden evvel az çok yardımcı olmaya çalışanlara atarlanırsın. CSDuragi teknik destek vermez. CSDuragi genel duruma bakar. Herkes eklenti yükleyebiliyor iken siz yükleyemiyorsanız bu sizin sorununuzdur. Bir sonraki açacağınız konuda ip adresinizi, nasıl eklenti kurmaya çalıştığınızı belirtin. Birde forum kurallarına uygun konu açın. Tekrar yanlış davranışınızda forumdan yasaklanırsınız.
| Linklerini gizle |