Özür Dileriz.
Moderatör: Moderatörler
Forum kuralları
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
[font size=20] DİKKAT [/font]
Silinmiş konu içerikleri hiçbir şekilde kontrol edlimemektedir. İndirdiğiniz dosyaların sorumluluğu tamamiyle size aittir.
Mutlaka indirdiğiniz dosyaları antivirüs ile taratınız.
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 7
Özür Dileriz.
Ömer abi yaklaşık 2 ay önce yasaklandık. Kusura bakmayın saldırı olaylarından özür diliyoruz şikayet bölümü kac gündür kapalı hergün bakıyorum ama acilmayacaga benziyor. server acmak istiyoruz işimiz düzenbazlık felan değil aklımız başına geldi biz saldırıyı zaten boş yere yapmadık . Özür dileriz.
Konuyu yanlış yerde actıgımı biliyorum gerekli yere taşırsanız çok sevinirim.
İnşallah Ömer abi görür.
Saygılarımızla Kuzenler Gaming.
İnşallah Ömer abi görür.
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: CSXX.CSDURAGI.COM
- Clan İsmi: NoMercy
Özür Dileriz.
Kusura bakmayın ancak "biz saldırıyı boş yere yapmadık" ne demektir ya ?Affedin yazdı:Ömer abi yaklaşık 2 ay önce yasaklandık. Kusura bakmayın saldırı olaylarından özür diliyoruz şikayet bölümü kac gündür kapalı hergün bakıyorum ama acilmayacaga benziyor. server acmak istiyoruz işimiz düzenbazlık felan değil aklımız başına geldi biz saldırıyı zaten boş yere yapmadık . Özür dileriz.
İnşallah Ömer abi görür.
Aklınız başınıza gelmemiş gibi duruyor...
Linklerini gizle |
-
Özür Dileriz.
Hocam saldırıyı yapan biz deiliz klandan biri yapmıs bizim bile haberimiz yoktu. ondan öyle bişey dedim.
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: x
- Clan İsmi: Mr.GaminG
Özür Dileriz.
sizin haberiniz yokmuydu ? bizzat siz adamlarınızı gönderiyordunuz ? şimdi burda bilmiyormuş ayağına yatmayın
Linklerini gizle |
-
Özür Dileriz.
Mehmet nuri sever sensin heralde. biz seninle barıştık haberin varmı ? adamlarına sahip cıksaydın dostluk devam ederdi. bizzat ben adamlarımı mı gönderdim? işim gücüm yok klan çökerticem he? KURAN ÇARPSIN ben adam yollamadım bro. Olay bitti yasaklandık o ayrı mevzu .
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: 213.238.173.35
- Clan İsmi: Moon Gaming
- İletişim:
-
-
Özür Dileriz.
ben sana söyledim bizim adamlarımız gelirse bana sadece uid veya nickini atman yeterli ben banlarım onu gelipde söverlerse bana söyle demiştim aksine senin cevabın sen adamlarını tutsaydın bende adamlarımı göndermezdim dedin sen bana söyleseydin kesinlikle serverimde bile tutmazdımAffedin yazdı:Mehmet nuri sever sensin heralde. biz seninle barıştık haberin varmı ? adamlarına sahip cıksaydın dostluk devam ederdi. bizzat ben adamlarımı mı gönderdim? işim gücüm yok klan çökerticem he? KURAN ÇARPSIN ben adam yollamadım bro. Olay bitti yasaklandık o ayrı mevzu .
Linklerini gizle |
-
Özür Dileriz.
Bak benim senle bi sorunum yoktu adam çalma mevzularına dahi bi hakaret vs etmedim. adam gibi tsnize gelip sana olayı acıkladım sende tamam dedin buraya kadar tamam. ondan sonraki mevzularda sizin adamlarınız hala devam etti. ben sana durumu söyledim 2 gün mesaj atmadın tsnize geldim konusmak icin banladılar banımı acmadılar sana ulaşamadım. sonra arkadaslarıma söyledim sana ulasmak icin sizin tsnize gittiler onlarıda banladılar ve sonra ertesi gün bizden biri tsye gitmiş banladıgınızdada saldırı yapmaya kalkmış olay bu benim haberim yoktu.
haber ver bana dedin ama arkandan okadar iş çeviriyolarki haber değil mesaj bile yazamadık. neyse hayırlısı neyse o olsun seninle aramda bişey yok hakkını helal et bende hakkım varsa helal ediyorum.
haber ver bana dedin ama arkandan okadar iş çeviriyolarki haber değil mesaj bile yazamadık. neyse hayırlısı neyse o olsun seninle aramda bişey yok hakkını helal et bende hakkım varsa helal ediyorum.
Linklerini gizle |
-