Öncelikle merhabalar ve kolay gelsin dileklerimi sunarım. Ekip arkadaşımdan 3 kişi hesabınıza parayı yatırdı ama sizin tarafınızdan ödeme onaylanmadi. Bunun sebebi ise ödemeyi benim yani panel hesabının adıyla yapilmamasiyla kaynaklı bir sebep sundunuz. Hesap numaraları sayfasında ise sadece ödemeyi yaptıktan sonra panel sahibinin TC kimlik numarasıni belirtiniz demissiniz ama panel sahibinin ismiyle yapın dememissiniz. Bu konuyla ilgili bir geri dönüş yaparsanız sevinirim.
İyi günler
Ödeme yaoma
Moderatör: Moderatörler
-
Konu Sahibi - Mesajlar: 13
-
- Server Ip/DNS: Cs20.CSDuragi.Com
- Clan İsmi: [` SconrfuL ~]
- İletişim:
Ödeme yaoma
Kardeşim Panel Sahibi Kim ise o Kişinin TC numarası Kullanılarak Yatırılmalı Adınıza Faturalandığı İçin Bir Sorun Oluştugunda Kanıt Olarak Gösterirsiniz Diye ATM ye Aksi Taktirde Paranız Onaylanmıyor Facebooktan iletişime geçebilirsiniz paranızı geri gönderiyolar diye biliyorumrimson13 yazdı:Öncelikle merhabalar ve kolay gelsin dileklerimi sunarım. Ekip arkadaşımdan 3 kişi hesabınıza parayı yatırdı ama sizin tarafınızdan ödeme onaylanmadi. Bunun sebebi ise ödemeyi benim yani panel hesabının adıyla yapilmamasiyla kaynaklı bir sebep sundunuz. Hesap numaraları sayfasında ise sadece ödemeyi yaptıktan sonra panel sahibinin TC kimlik numarasıni belirtiniz demissiniz ama panel sahibinin ismiyle yapın dememissiniz. Bu konuyla ilgili bir geri dönüş yaparsanız sevinirim.
İyi günler
Link: | |
Linklerini gizle |
-
- Server Ip/DNS: cs55.csduragi.com
- Clan İsmi: SpaceR GaminG
Ödeme yaoma
Güzel Kardeşim Aynısı Bendede Oldu Allahtan 300tl yi Aynı Kişinin Tcsinden Yatırdım Kendi Hesabımdada 46tl Param Vardı Ama Yapıcak Birşeyimiz Yok. geçmiş Olsun İLK Önce Birdahaki Yatırdığınız Miktarı Lütfen Kendi Tcnizden Yapmayı Unutmayiniz ..
Link: | |
Linklerini gizle |